Keserédes bucsú

A tegnapi napon vált hivatalossá az az igazolás vagyis inkább kölcsönadás amire mindenki számított. Tegnap óta tudom, hogy a kedvenc kézilabdáson 1 évig a Svéd bajnok csapatot vagyis az IFK Kristianstadot fogja erőssiteni.
Egy hónapja, ha jól emlékszem jött ki egy olyan cikk melyben kiderült, hogy Ruesgan kivűl még egy játékos távozik a csapattól. Szerintem a legtöbben sejtették, hogy ez a játékos Iman lesz. De legyünk őszinték már a tavalyi szezonba nem nagyon fért be a keretbe nem, hogy az ideibe.
Nekem ő a személyes nagy kedvencem éppen ezért mikor olvastam a cikket, hogy elmegy a csapatból nagyon rosszul érintett. Mégis csak egy fiatal és tehetséges játékosról van szó. Jó lehet, hogy a sérülése után egy kicsit elhagyta magát de ettől függetlenül, reménykedem abban, hogy észheztér és ez által visszatér a csapatba.
A kommentek melyek ehhez a cikk vagy bejegyzés alá érkeztek nagyjából arról szolnak, hogy nem kapott elég játék lehetőséget. Emberek kérdem én, ha látszik rajta a nem akarás ami a végén már nagyon látszott rajta, jó, hogy Ortega nem tette be a keretbe vagy , ha a keretbe is volt akkor is ritkán lépett pályára.
Aztán volt olyan aki azt írta, hogy azért küldte el Ortega mivel nem Spanyol... Hát ezen én egy jót röhögtem... idén két igazolás volt a csapatban Aron és Ivan mint két játékos olyan Spanyol, hogy az már nem emberi. Hogy lehet ilyet írni? Én nem akarok senkit se megsérteni vagy senkinek se a lelki világába tiporni de véleményem szerint van olyan Magyar játékos a csapatba akinek semmi keresnivalója ott.
Egy szó mint száz Ortega nem akarja elspanyolitani (azt hiszem kitaláltam egy új szót emeberek) a csapatot, mivel most küldőtt el Imannal együtt egy Spanyol játékost azaz Ruesgat akiről most se nagyon lehet hallani semmit, nem lehet tudni, hogy pontosan, hogy van de szerintem számára végetért a játék mivel mint két térde műtve van.
Na de ne depizzunk, hogy mi lehet vele inkább örüljünk annak, hogy ennyi ideig a csapatba volt és annak, hogy szebbnél szebb pillanatokat szerzett nekünk. Iman is rengeteg szép pillanatot okozott szerintem minden Veszprém szerető embernek és remélem még fog is. Lehet, hogy kell neki ez az egy év, hogy újra formába lendujön majd visszajöjon és bebizonyítsa, hogy ő igenis egy világ klasszis de addig is mint két játékosnak sok sikert és remélem, hogy látjuk még majd őket. Hajrá Veszprém!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések