Szezonra fel!

Mivel lassan itt a 2017-2018 szezon, úgy gondoltam megérdemez három volt interjú alanyomat, hogy hogyan telt nekik a nyár és hogy mit várnak el ettől a szezontól.


Kancel Otto

- A sérülésed mennyire befolyásolta és nehezítette meg a nyaradat?
- Mivel szezon végén sérültem meg és nyár elején műtöttek, úgymond egyáltalán nem volt nyaram. Műtét után négy hétig otthon kellett feküdnöm utána meg kezdtem a napi 2 gyógytornát.
- Mikor léphetsz újra pályára?
- Egy vállstabilizáló műtéten vagyok túl. A terv szerint 5 hónapos kihagyást vesz igénybe ez a fajta műtét, és mivel májusba műtöttek így október kornyéken leszek 100% állapotban.
- Milyen célokat tűztél ki erre a szezonra?
- Egyértelműen a legfontosabb célom, hogy felépüljek és 110% állapotba legyek. Utána meg az, hogy tudjam segíteni a csapatom és elérjük azokat a célokat, amiket kitűztünk magunknak.
( Fotó forrása: IHF )

Kovács Márk

- Milyen volt az Algériai világbajnokság?
- A Világbajnokság előtt szerintem bármelyikünk aláírta volna az 5. helyet. Mindenek ellenére mégis van bennem egy kis hiányérzet, hisz karnyújtásnyira voltunk a legjobb 4-be jutástól.
- Hogy zajlott a felkészülés?
- Rövid volt a felkészülésünk a világbajnokságra, bár annál tartalmasabb. Az igazi állóképességi feladatokat otthon végeztük, közösen már mindent labdával csináltunk.
- Mennyire tudtad magad kipiheni nyáron?
- Kevés volt az idei nyári vakáció nem csak a válogatott korai kezdése, hanem az érettségire való felkészülés végett is.
- Mik a céljaid ebben a szezonban?
- Szeretnék stabil tagjává válni a csapatomnak első sorban és minél kiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtani a szezon egészében.
( Fotó forrása: IHF )

Fekete Dávid

- Hogy élted meg az Algériai világbajnokságot?
- Az algériai világbajnokság abszolút pozitív a számomra. Úgy gondolom felülmúltuk az elvárásokat, azonban egy kis hiányérzet talán mégis van bennem a spanyol meccs kapcsán. Nagyon szoros küzdelemben maradtunk le a négy közé jutásról, de mint a végeredmény is mutatja Spanyolország lett a világbajnokok, így nincs okunk a szégyenkezésre. Nagyon jól éreztem magam a vb-n, a csapatunk egységgé kovácsolódott, és a teljesítményünk is folyamatosan fejlődött. Örülök, hogy egy ilyen jó élménnyel tudtunk búcsúzni az utánpótlás-válogatottól.
- Hogy érzed magad az új csapatban?
- Az új klubomnál a CYEB Budakalásznál a beilleszkedéssel nem volt gondom, mivel a fiatalabbak közül majdnem mindenkivel játszottam már egy csapatban, így hamar megtaláltuk a közös hangot.
- Mik az elvárásaid ebben a szezonban?
 - Ebben a szezonban szeretnék minél több játéklehetőséget kapni, és a lehető legjobb teljesítményt nyújtani, amivel hozzájárulhatok a csapat sikeréhez.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések