Magyar hétvége!

(Fotó forrása: Veszprém Handball Team Facebook oldal)
A mai napon a Bajnokok ligájában és az NBI-ben is érdekes és izgalmas találkozok voltak.
A Veszprém a német Flensburg csapatát fogadta, ami azért is volt egy különleges mérkőzés, mivel Ljumobir Vranjes a volt csapatával nézet szembe. 
A mérkőzés az első perctől a hatvanadikig nagyon izgalmas volt. Nagyon szép kézilabdát mutatott be mind két csapat. Szinte egész mérkőzésen a két csapat fej-fej mellet haladt, de szerencsére a végén a Veszprémé volt az utolsó szó így a végeredmény 28-27 lett.
A Magyar bajnokában a Ferencváros a Budakalász ellen lépet pályára. A mérkőzés első félidejében a két csapat egyformán jó játékot mutatott, viszont a második félidő elején valamint az első félidő végén a Budakalász kezdte átvenni az uralmat a játék felett. Nagyon sok szép labdaszerzést mutatott be a fiatal csapat. Ezen kívül nagyon hatékony védőjátékot mutatott be mind két csapat. A mérkőzés végeredménye 23-27 lett így sajnos alulmaradt a házigazda csapat, de ettől függetlenül egy nagyon dinamikus mérkőzésnek lehetett mindenki a szemtanúja, aki kilátogatott a mérkőzésre.
(Mol-Pick Szeged Facebook oldal)
A Mol- Pick Szeged idegenben bizonyított méghozzá a Zágráb otthonában. A mérkőzésen egész végig uralni tudta a pályát a magyar csapat. Igaz a mérkőzés utolsó perceiben a Zágráb felzárkázott egy gólra, viszont szerencsére nem sikerült számukra a bravúr, így a Szeged a 2017-2018 BL szezonban kiharcolta az első győzelmét méghozzá 23-28, azaz 5 góllal tudott jobb lenni a hazai horvát csapatnál. Talán ez a mérkőzés bebizonyította sok szurkoló számára, hogy igenis egy erős csapat a Szeged és méltó ellenfele a Veszprémnek.
Én őszinte leszek, szívből borulok annak, hogy sikerült a Szegednek a mai nap győznie. Mivel így a sok rosszat akaró Veszprémi szurkolóknak is bizonyíthattak, hogy ők igenis egy nagyon jó csapat és nem hiába vannak, ott ahol vannak.
A Balatonfüred is meglepetést okozott, mivel hazai pályán letudta győzni a Tatabányát 23-19.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések