Az igazi rangadó

( Fotó forrása: Veszprém Handball facebook page)
A mérkőzés első perceiben a Szegednek és a Veszprémnek is sikerült az első labdáikat értékesíteni.
A 4. percben már a Veszprém kettős emberhátrányba szerepelt a pályán mivel Ancsin Gábor és Dejan Manaskhov is két perces büntetőt kapott, amit a Szeged kihasznált (3-2). Ez után a Szegedi védőfal állította meg a bakonyi csapatott, igaz Momo sikeresen labdát szerzett viszont Máté lövését hárítani tudta Sierra.
A Szegedi csapat sikeresen belőtte a mérkőzés első büntetőjét így akkor a mérkőzés állása 4-2 volt.  A 12. percben Lékai Máté góljával egyenlíteni tudott a Veszprém (6-6), de sajnos a bírok ismét 2 perces büntetőt osztottak Dejan Manashkovnak, de ez nem állította meg a Veszprémet hisz folyamatosan tartották magukat a Szegedhez és fej fej mellet haladt a két csapat. A kapusteljesítmény mind két oldalon kiemelkedő volt főleg a vendég csapatnál mikor Mikler Roland  hárítani tudta Balogh Zsolt büntetőjét.
A 21. percben ismét hat emberrel álltunk a pályán viszont ez sem volt akadály számunkra, hisz Dejan Manashkov góljával 9-10 vezetett. Ez után Mirko hátul támogatta a csapatott a bravúrjaival majd Lékai Máté góljával sikerült a Veszprémnek 2 góllal zárnia az emberhátrányt így a 23. percben 9-11 volt az eredmény.
( Fotó forrása: Veszprém Handball facebook page)
29. percben megtört a jég és az első Szegedi két percet is kiosztották Bodó Ricsinek majd ezután még egy  2 perces büntetőt kapott a hazai csapat, így fordult a kocka. Ezt a vendég csapat kihasználta és Lékai Máté góljával tovább gyarapították a gólkülönbséget 11-14 és ez az eredmény maradt a félidőbe.
A második félidőben Gasi góljával indítót a Veszprém (11-15) majd Mirko bravúrt mutatott be ez után ismét sikerült a Veszprémnek gólt szereznie. A 4. percben megszerezte a hazai csapat az első gólt a második félidőben (13-16). 10 percben Gasi góljával sikerült visszaállítani a 6 gólos előnyt így az eredmény 15-21 volt.  Ez után a Veszprém még építette az előnyét viszont a 16. perc környékén megállta  a Veszprém játéka, de szerencsére Gasi gyorsan reagált ezután, Ancsinnak sikerült gólt szereznie így a 20. percben 19-25 lett az eredmény.
A mérkőzés utolsó 5 percében 8 gólos előnyt sikerült kialakítania a Veszprémnek (20-28). Andreas Nilsson góljával állították be a végeredményt ami 21-30 lett.
Összesítésben számomra ez a mérkőzés egy óriási nagy pozitív csalódás volt, hisz a Veszprém ismét bizonyított hogy ők a legjobbak. Valamint számomra nagy pozitívum volt, hogy Ancsin Gábor is vissza tért valamint Győri Mátyás és Ligetvári Patrik is esélyt kapott.
Hajrá Veszprém!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések