Nem lett Final4

( Fotó forrása: Veszprém Handball Team Facebook )

Nem sikerült se a Veszprémnek sem a Szegednek bejutnia a legjobb nyolc közé így idén egy magyar csapat sem lesz a Final4-ben.
Nem tudom, mit lehetne ilyenkor mondani. Emlékszem régebb nem csak a csapat, hanem az egész szurkoló közösség is teljesen más volt. Nyilván tudom, ilyen a sport ez ezzel jár, játékosok jönnek-mennek, viszont a szurkolóknak nem kellene ilyenek lenniük.
 Valami teljesen megváltozott, mint azt már többször írtam nekem személy szerint elég sok bajom van azzal, ahogy Vranjes összeállítja a csapatott. Az egyik legnagyobb bajom az, hogy teljesen elmagyartalanítsa a csapatot, ami azzal jár, hogy rengeteg sztárjátékos került a Veszprémhez viszont semmire nem jutunk velük sajnos. Régebben nem volt ennyi sztárjátékos, de sokkal jobb volt a csapategység.
Példát mutattak a játékosok, hogy igenis minden lehetséges olyan csapatok ellne győztek, akik papíron sokkal erősebbek voltak nálunk most viszont ez az egész megfordult, ami nagyon elszomorít.
A mérkőzés jó volt, de nem volt elég jó a Veszprém igaz ott volt Timu aki végre újra pályára lépett, de ez sem volt elég. Nenadic kiemelkedő teljesítményt nyújtott és ez mellet nem szerettem volna elmenni mivel ő hitt abban, hogy igen tudunk győzni, de sajnos mégsem sikerült.
Tényleg nem tudom, mit lehet, még mondani remélem egy jobb folytatás vár a fiukra.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések