A sorsolás

Péntek este megtörtén amire már mindenki nagyon várt. Kisorsolták a BL-ben a csoportokat. Idén megváltoztatták a BL megrendezését máshogy lesz a lebonyolitássa mint amilyen volt eddig. Idén csak két csoport van, az A és a B csoport. A Veszprém az A csoportba került míg a Szeged a B csoportba.
Legyünk őszinték és álljunk szembe a tényekkel, idén mi kerültünk az ugymondlagos könnyebbik csoportba. Tény egyik csoport se könnyű, de véleményem szerint a Veszprém egy nem annyira erős csoportba került, mivel a másik csoportban ott a Barcelona és a Löwen, és azért a Veszprém csoportjába csak a Kiel van na meg a Veszprém akik nagyon erősek.
Jó lehet mondani na de ott a Párizs. Kit akarunk hülyíteni a Párizs közel sem egy jó csapat, az  nem csapat hanem csak játékosok sokasággá. Tény, hogy jó játékosok vannak a csapatban, vagyis nem csapat hanem ... nem tudom mit lehet rájuk írni. Ez nem egy csapat ők csak játékosok akik egy helyen játszanak.
Én nem értem mikor valaki azt mondja, hogy a PSG egy jó csapat. Nem emberek a Veszprém, a Kiel, a Löwen, a Szeged a jó csapat. A PSG csak játékosok sokasága.
Na de nem csak velük van a Veszprém egy csoportba Még ott van a Celje akivel már rutin a Veszprémnek a csoport mérkőzés, a Plock akik azért eléggé jó kis csapat, a Zagreb akiket ugyancsak nagyon ismerős meg ismert csapat a Veszprém számára, a  Besiktás és a Flensburg.
Véleményem szerint a Veszprém most a könnyebbik csoportot fogta ki aminek csak örülni lehet.
Én személy szerint már nagyon várom, hogy kezdetét vegye a BL. Idén még erősebb lesz a Veszprém Aronnal és Ivannnal. Kiváncsi leszek az idei szereplésére a Veszprémnek. De addig is hajrá Veszprém!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések