Miért szomorú megint a vége? SG Flensburg - Telekom Veszprém 24:24

A Telekom Veszprém számára a mai napon kezdődött meg a Bajnokok ligája. Flensburgba kellet bizonyítania a bakonyi csapatnak az első mérkőzésen melynek végeredménye döntetlen lett. 
Számomra az első gondolat erről a mérkőzésről, hogy miért kellet az utolsó 30 másodpercben kapus nélkül játszani? Miért kell ezt egy gólos előnyben erőltetni, a Flensburg ellen? 
A mérkőzés előtt talán az volt számomra a legfurcsább, hogy Xavi Sabate azt nyilatkozta, hogy majd Mirsad Terzic fog irányítót játszani mivel, Lékai Máté valamint Chema Rodriguez sérülés miatt nem tud játszani, de sajnos nem ez volt az egyetlen gond, ami felmerült a mérkőzés közben. 
A mérkőzést a veszprémi csapat kezdte, és Nagy László értékesíteni is tudta az első helyzetet, viszont a 10. percig másnak sajnos ez nem sikerült, de szerencsére akkor Renato Sulic góljával (3-2) felzárkózott egy picit a Veszprém és elkezdték felvenni a tempót a Flensburgal. 
A két csapat nagyon szoros játékot játszott, mivel egészen az első félidő 27. percéig fej-fej mellet haladt a két csap, viszont a 27. percben Marko Kopljar góljával a mérkőzésen először a Veszprém 3 gólos előnyre tett szert így az akkori eredmény 9-12 volt. Ezt a három gólos előnyt a Veszprém a félidőben is tartani tudta így mikor megkezdődött a szunet10-13volt a mérkőzés eredménye.
A második félidő első 10 percében felmutatót játék több volt, mint tökéleteset, egyik gólt a másik után szerzete a Veszprém és nagyon jól összeállt a védőfal is. Olyannyira felzárkózott a Veszprém, hogy a 8. percben 5 gólos előnyre tett szert a bakonyi csapat (12-17).
Aztán Mikler Rolnad bravúrjaival sem sikerült megtartania a Veszprémnek ezt az előnyt így a végén döntetlen lett az eredmény, ami nem rossz teljesítmény, de lehetett volna ennél sokkal jobb is. 
A legjobbak számomra a mai mérkőzésen védekezésben Schuch Timuzsin, aki akárcsak a múlt szezonban, most is egy stabil védőjátékot mutatott be. Számomra a mai napon nagy meglepetés volt Christian Ugalde védekező játéka is, aki meglepően jól védekezett valamint Mirsad Terzic is egy stabil játékot mutatott be a mai napon.
Támadásban a legjobbak, Momir Ilic aki 7 gólt szerzett, Nagy László, aki 6 alkalommal tudott kapuba találni, és külön kiemelném a második félidő 20 percében szerzett gólját mikor gyors letámadásban szerzett gólt, valamint még Aron Palmarsson játszott szerintem jól igaz 3 gólt szerzett, de azokat a tókeletes időpontban.
Számomra a mai mérkőzés sztárja Mikler Roland, aki kitűnő formában volt és úgy védett, ahogy az a nagykönyvben megvan írva. 
A holnapi napon a másik magyar csapat számára is megkezdődik a Bajnokok ligája, mivel a Mol-Pick Szeged a Löwennel fog szembenézni, ami egy nagyon érdekes mérkőzésnek ígérkezik, mivel mind két csapatnál sok változás történt a nyáron. 
Hajrá Veszprém!

Csak előre Szeged!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések