A nagy csalodás

Még most se bírtam felfogni , hogy nem a Spanyolok jutottak be a döntőbe. Viszont a Franciák ma jobbak voltak de csak egy játékos miatt, Thieery Omeyer. Aki ma fantasztikus teljesítményt nyújtott a mérkőzésen , tulajdonképpen ő nyerte meg a mérkőzést a franciáknak. Ez nem csoda hiszen a Spanyol fiúk hamar megadtak neki az önbizalmát és a második félidőben nem mertek kapura lőni, a hétmétereseket se tudták egyből belőni.
 A Spanyol együttes a második félidőben egyetlen egy játékos tudta lépésben tartani és tulajdonképpen ő vette fel a hátára a csapatott és nem hagyta, hogy nagyobb vereséget szenvedjenek, Cristian Ugalde. A mai mérkőzés Spanyol hőse. Fantasztikus volt ahogyan a semmiből elment gyors letámadásra és lőtte egymás után a gólokat. Ebből látszik szerintem , hogy milyen nagy játékos, hogy olyankor is tud gólt lőni amikor mindenki már lélekbe feladta de ő nem szerencsére.De ez se volt elég a győzelemhez, mivel nem tudja egy játékos megnyerni a mérkőzést egyedül.
Viszont nem tartott sokáig  a magukba szállás, hamar túl léptek a kudarcon és ma már vidáman és fitten edzetek a holnapi mérkőzésre, amely a bronz éremért lesz a Lengyelek ellen
Nagyon fontos, hogy milyen gyorsan tudnak felállni a padlóról, főleg mikor ilyen gyorsan következnek egymás után a mérkőzések.Fontos, hogy egy csapat milyen gyorsan tud felépülni és vissza térni a pályára, hogy 100%  teljesítményt tudjon nyújtani és nyerje meg a meccset.
Szerencsére a spanyoloknak sikerült és szerintem nagy esélyük van a bronzéremre ha az arany érmet elcsalták előlük
Kíváncsi leszek  a döntőre mivel két olyan válogatott kerül szembe egymással akik nem nagyon szoktak plusz két játékos nélkül játszani.Ha Katar nyeri meg a Világbajnokságot akkor  a következőt akár Japán is megnyerheti csak pénz kell hozzá meg olyan játékos aki képes lemondani a nemzetiségéről és otthagynia a saját országát.... szégyen, hogy létre jött egy ilyen válogatott, ami persze, hogy jó teljesít hiszen tele van jobbnál jobb játékosokkal. Pénzel könnyű  jó csapatott csinálni csak azok a játékosok sose lesznek olyan jóba egymás között mint például a Spanyolok vagy akár Magyarok.Nem fogja őket soha Katar a sajátjainak tartani mert mindig lesznek fiatalabb játékosok akiket a helyükre megvesznek és mindenki elfelejti a nevüket, nem lesznek egy nemzet hősei. Nem lesznek egy ország mindenei és nem fognak a nevükre emlékezni 10 vagy 20 év múlva de szerintem párnak talán meg 7 év múlva  már elfelejtik a nevét.
Nem bírom felfogni, hogyan képesek tükörbe nézni úgy, hogy elárulták a saját országukat.  Elkeserítő, hogy vannak ilyen emberek. Ez olyan mintha Nagy László ott hagyta volna a Magyar válogatottat  és elment volna a Spanyol válogatottba. Röhej, hogy ez a csapat ott a döntőben. De szerencsére a Franciák nagyon jók úgyhogy remélem, hogy ok nyernek nekik legalább van kézilabda kultúrájuk. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések