A Spanyol hadsereg

Négy meccsből négyet nyertek meg a Spanyolok. Nekik mindegy kivel kerülnek szembe a pályán, a végén úgyis ők nyernek.
Ez a Katar elleni meccsen látszott a legjobban.Nagyon izgalmas mérkőzésről beszélhetünk , mivel olyan dolgok történtek amelyre, sokan nem gondoltak volna. Tudta mindenki , hogy egy nagyon erős válogatott lett a katari csapat , de sokan nem gondoltuk volna, hogy ennyire meg fognak izzadni a spanyol fiúk. 
Nagy meglepetés volt ezen a Világbajnokságon,hogy a Spanyol fiuk alig tudtak nyerni a katari csapat ellen. De nem ez  az első és nem is az utolsó meglepetés amely a szurkolókat éri.  
 A Világbajnokságok mindig sok meglepetést rejtenek akár kézilabdában , akár fociban.Itt derül ki, hogy egy adott játékos egy másik csapatban, más edzővel és más technikaival mint az amit megszokott , hogy tud helytállni. 
A Spanyol válogatott egy olyan csapat amely mindig tud meglepetést okozni, és ugyanakkor egy nagyon összeszokott csapat. Véleményem szerint, nekik is van esélyük ahhoz , hogy majd magasba emeljék a Világbajnokság serlegét.
A csapat kerete nem rossz, sőt kitűnő.Ezen nincs mit csodálkozni, hiszen Spanyolország nagy kézilabda kultúrával rendelkezik, melyet sok ország megirigyelhet.
Az egész játékos fantasztikus, és kiemelkedő teljesítménnyel rendelkeznek.
 Talán ez a legösszeszokottabb csapat az egész közül. Ezt onnan is lehet tudni, hogy rengeteg képet töltenek fel a közösségi portálokra , és ez  szerintem sokat számít mivel nem mindegy , hogy milyen viszonyt ápolnak a játékosok a pályán kívül egymással. Ha nincsenek jóba, akkor a pályán elkezdenek önhatalmúan játszani, nem passzolnak egymásnak és csak magukra gondolnak. Kihal a csapat játék.A kézilabda csapatjáték nélkül olyan mint a Final Four Német klubcsapat nélkül. Nem létezik.
A Spanyolok  nagyon nyitott személyiségű emberek. Nem zárkózottak és nagyon jó a hangulat köztük, fantasztikus emberek.Ez is fontos  tényező egy játékos életében, mert nem mindegy, hogy milyen emberek között nőtt fel. Ez senkinek sem  mindegy. Mert ha egy gyerek olyan emberek között nő fel akik bezárkózottak akkor abból a gyerekből sose lesz nyitott ember. Márpedig kell a nyitottság ahhoz , hogy sikeres legyen egy ember.
 
A Spanyol válogatott minden meccs után megajándékozza a szurkolóikat, egy képpel mely az öltözőbe készült.
15 fantasztikus emberöl és játékosról lehet beszelni, négyen közülők nagyon közel áll a magyar kézilabda szerető emberekhez.A Szeged két játékosa  Sierra és Antoni Gracia és a Veszprémet erősítő két játékos Chema és Cristian. Mind a négy játékos nagyon jól szerepel a Világbajnokságon nem hiába vannak nálunk.
Véleményem szerint egy nagyon jó és erős csapatról beszélhetünk, akiknek semmi nem lehetetlen és mind a 15 játékos megérdemli , hogy ott legyen a Világbajnokág döntőjében. Remélhetően a mai meccs után is kapunk egy képet, ahol a győzelemnek örvendenek.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések