Megtört a jég. Telekom Veszprém-PSG 28:29

(Fotó forrása: Foto24.hu)

2013 április 27. Veszprém-Kiel mérkőzés végeredménye 28-29 lett mikor is a Veszprém a Final4-be jutásért harcolt, de sok tényező hozzátett ahhoz, hogy akkor az az álom darabokra tört. Azóta pörgött az élet a Veszprém körül. Bejutottak a Final4-be, le igazolták a kileből Momir Ilicet aki azon a mérkőzésen 2013.  2 gólt dobott a veszprémi hálóba, majd leigazolta a Veszprém ugyancsak a kielből Christian Zeitzt, majd Aron Palmarssont ez csak három játékos akik azóta segítették a csapatot.
2016 november 20. a Veszprém a mai napig három és fél éve nem szenvedett vereséget hazai pályán.
(Fotó forrása: Foto24.hu)
Veszprém –PSG 28-29... Megtört a jég a mai napon, mivel a Párizsnak sikerült győznie a veszprémi arénában, sajnos. Viszont nem lehet a játékosokat hibáztatni ezért. Véleményem szerint rég játszott ennyire jól a Veszprém, mint ma, ugyan akkor soha nem gondoltam volna, hogy valaha fognak még így fújni a Veszprém ellen hazai pályán. Meglehet engem kövezni, de ez a mai vereség nem a Veszprém játékosainak a hibája, hanem annak a két biroknak, akik úgy fújtak a Veszprém ellen, ahogy azt nem szégyellték, ami a lehető legundorítóbb és visszataszítóbb dolog, ami a kézilabdában előfordul.
Az első félidőben Nagy László volt először eredményes a hazai csapatból, valamint Mikler Roland káprázatta el a szurkolókat szebbnél szebb bravúrokkal, de sajnos ez kevés volt a veszprémi vezetéshez így a mérkőzés első félidejében inkább a párizsi csapat uralta a pályát. Ennek következtében 14-15 a félidőben az eredmény.
A második félidőben a Párizs szerezte meg az első gólt, de szerencsére Momir Ilic a második percben labdát szerzett, így nem volt ok az aggodalomra, mivel igaz büntetőt kapott a bakonyi csapat, de szerencsére Dragan Gajic értékesíteni tudta így az eredmény akkor 15-16 volt. Egész végig a második félidőben ez így folytatódott, hogy a két csapat egyenlített, vagy sikerült valamelyik csapatnak 2-3 gólos előnyre szert tennie így a mérkőzés végeredménye 28-29 lett.
(Fotó forrása: Foto24.hu)
A legjobbak támadásban Lékai Máté, aki a mai napon, világszínvonalon feljebb teljesített és rettentően jól átlátta a helyzeteket, Momir Ilic aki ugyan csak vissza tért a pályára és az egyik gólt a másik útén lőtte valamint a gólpasszokat sem sajnálta és végül Cristian Ugalde aki a mai nap bizonyított sok embernek, hogy neki igenis helye van itt. A legjobbak védekezésben az én jól megszokott mesterhármasom, azaz Nagy László, Mirsad Terzic és Schuch Timuzsin aki ma még labdát is szerzett. Szeretném külön kiemelni a kapus párost, aki ma a Veszprémet erősítette vagyis Mikler Roland és Mirko Alilovic akik sokat hozzátettek a mérkőzéshez és emelték a színvonalat játékukkal és bravúrjaikkal.
Elfogult vagyok tudom, de ma a Veszprémnek kellet volna győznie, csak ez több okból sem sikerült, az egyik mely talán a legfontosabb, hogy a birok nagyon nem akarták hogy a Veszprém nyerjen, és ezt nem rejtették véka alá. A másik hogy rengeteg technikai hibával játszott ma a Veszprém, eladott labdák, kihagyott 7 méteres, és így nem lehet győzni ezt meg kellene tanulni. Talán az egyik legnagyobbik baj az, hogy Ancsin Gábor még most is alig kap szerepet, amit én nem értek. Minek kellet, ha nem játszik? Ha nem kap, esélyt soha nem tudhatjuk meg mire is képes. Vannak dolgok miken javítania kellene SZERINTEM a Veszprémnek, mivel ezzel a sok leigazolt új játékossal lehet nem a kispadot kellene melegítetni, meg a fiatal játékosokkal sem, ők is megérdemelnek egy esélyt. Remélhetőleg ez megváltozik, de lassan vége az évnek és a mai volt az utolsó Bajnokok Ligája mérkőzés ebben az évben a Veszprém arénában és úgy érzem ez a mérkőzés méltó volt erre a címre mivel ma igazi kézilabdát lehetet látni.

Hajrá Veszprém!
(Fotó forrása: Foto24.hu)




Megjegyzések

  1. Ember!te tisztában vagy ki vezette a mérkőzést?! Nézzél utána..milyen múlttal rendelkeznek....

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések