Mi történik itt? Magyarország-Lettország 24:16

A tegnapi napon a Magyra férfi kézilabda válogatott EB selejtezőn bizonyított a Lettek ellen . Nem beszélhetünk egy nagyon izgalmas mérkőzésről , mivel egész végig a Magyarok vezetek és a Letteknek nem volt nagyon esélyük.
Őszintén bevallom nem tudok bölcs és világmegváltó dolgokat írni a tegnapi mérkőzésről mert nem volt az, akár hogy is nyert a Magyar válogatott szerintem sok szurkoló egy kicsit csalódott.
Értem én, hogy fél gőzzel játszott a csapat mely az első félidőben nagyon érződött, mivel sokáig nem kapták a játékosok a helyüket a pályán.Talán ennek köszönhető az is, hogy az első félidő 4. percében tudott először gólt szerezni a csapat. A mérkőzést passzív játék és technikai hibák halmozása jellemezte, ami elkeseritő egy fokig, mivel ennél sokkal de sokkal többre képes ez a csapat, és ahogy látom ezt nem csak én gondolom így.
Értem én , hogy a Lettek nem egy világverő csapat de azért megvan minden játéknak a határa. Talán számomra a legelszomorítóbb a tegnapi nappal kapcsolatban Schuch Timuzsin volt aki nem úgy volt ott a pályán, ahogy régebben.
Keresem a szavakat a gondolatokat és nem csak erről a mérkőzésről nem tudok mit írni hanem mostanában a Veszprém teljesítményéről. Imádom, szeretem a Veszprémet, de ez nem a legjobb, hogy így játszanak a játékosok, ami nem azért keserít el mert csak akkor szeretem őket mikor nyernek és sikert sikerre halmoznak,  hanem mert aggódom, hogy mi fog így történni ezzel a csapattal? Mi lehet az oka, hogy Timuzsin nem úgy játszik mint régen? Az szép és jó hogy idén a cél a BL Final4 a Veszprém számára, de a Szeged most sokkal csapatba, mint a Veszprém mely tökéletesen látszott az utolsó Szeged-Veszprém mérkőzésen. Sajnos ez van most, sokan szidják Xavit és részben sajnos igazuk van azoknak az embereknek, de nem csak ő a hibás.
Vissza térve válogatottra, egy nagyon jó keret és edző van , sikerült győzni, de mégsem tudunk neki örülni mert mindenki érzi belül, hogy ez így nem jó és hogy ennél több van ebben a csapatban és edzőben.
De ne csak a negatív dolgokról írjak, szeretném megemlíteni a B válogatott sikerét ugyanis a tegnapi napon ők is pályára léptek a Norvég B válogatottal szemben 28:24 lett  a mérkőzés végeredménye.
Valamint a felnőtt válogatottban is voltak pozitív dolgok, például Juhász Ádám igaz kevés ideig volt  a pályán de gólt szerzett valamint nagyon jó játékkal szerepelt és bizonyított. A kapusok is nagyon magas színvonalt hoztak, valamint a Szegedi játékosokra egy rossz szót nem lehet mondani.
Hátvégén ismét pályára lép a válogatott viszont most Hollandiában. Remélhetőleg ismét győzni tudnak, és akkor még előkelőbb helyet fognak elfoglalni a csoportban.
Hajrá Magyarország!



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések