Egyre közelebb Telekom Veszprém-Wisla Plock 31-25


Veszprém: Alilovic – Gajic 2, NAGY L. 6, NILSSON 5, LÉKAI 4, lLIC 7, Iváncsik G. 1. Csere: Mikler (kapus), Schuch, Terzic, Blagotinsek, UGALDE 5, Gulyás, Rodriguez, Marguc 1, Ligetvári. 
Plock: Corrales – Ghionea 1, Ivic 4 (1), M. Gebala 1, Mihic 1, Pusica 2, ZSITNYIKOV 4. Csere: Morawski (kapus), Rocha 1, Duarte 1, Racotea, DASZEK 3, T. GEBAELA 3, Tarabochia 2, Wisinewski 2, Piechowski.
Fotó: Melczer Zsolt
Szombaton a veszprémi arénában újra győzni tudott a hazai csapat ezúttal a lengyel Wisla Plock ellen. A veszprémi csapat egész mérkőzésen vezetett így a lengyeleknek sok esélyük nem volt a győzelemre.
A mérkőzésen a hazai csapat diktálta a ritmust, így már az 5. perc környékén kitudott magának alakítani a Veszprém egy 2-3 gólos előnyt, amit egész végig tartani tudtak.
Igaz voltak hullámvölgyek a bakonyi csapat játékában mivel nem sikerült ennél nagyobb előnyre szert tenni, de ezzel szemben nem is engedték az ellenfélnek, hogy felzárkózzanak, és stabil védekező játékkal vívtákki a legtöbb gólelőnyt. Viszont a félidő végére Ilic 4. góljával sikerült 4 gólos előnyt kialakítani így az eredmény a 30. percben 18-14 volt. 
A második félidőben is nagyon jól játszott a Veszprém és tartani tudták azt az előnyt, amit kialakítottak az első félidőben így a mérkőzés végeredménye 31-25 lett. 
Fotó: Melczer Zsolt
Véleményem szerint egy nagyon jó mérkőzés volt, ahol ismét bizonyítani tudtak a fiuk, hogy igenis van még remény és csak hinni kell bennük.
Külön kiszeretném emelni Rolit aki ismét nagyon nagyot alkotott, és egy védése szebb volt, mint a másik. Valamint a veszprémi védőfalat, ami igen visszatért most már hivatalosan is. 
Van egy okom, amiért ilyen keveset írtam erről a mérkőzésről és ez nem más mind az, hogy a szurkolok, hogy állnak hozzá a mérkőzéshez. Úgy érzem mindenki tudja hogy a második félidő 12. környéken Lékai nevét kezdték el skandálni az O szektorban, (ami ugyebár a főszurkoló vagy ”mag” szektor, akik „mindig a csapat mellet” vannak) és ezzel a skandálással próbáltak utalni Chema játékára, meg arra hogy nem volt a legjobb formában. Véleményem szerint ez a legundorítóbb dolog, hogy ilyenek a szurkolói a csapatnak. Abba senki nem gondol bele, hogy játékosoknak is vannak érzései?  Ezt most nem Lékai Máté ellen mondom, ne legyen belőle félre értés, de úgy érzem ez talán az egyik legundorítóbb dolog...... Akinek nem inge ne vegye, magára viszont lehet újra kellene értékelni a szurkoló fogalmát. 

Fotó: Melczer Zsolt



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések