Horvátország-Magyarország 31-27

 

Nincs elérhető leírás.
(Fotó forrása: Magyar kézilabda-válogatott hivatalos Facebook oldala) 


 

A mai napon Horvátországban lépett pályára a magyar válogatott. Igaz a hazaiak győztek, de egy kis bírói segítséggel. A magyarok mindent megtettek a sikerért, és az utolsó percig sem adták fel a játékot.

Bodó Ricsi szerezte a mérkőzés első gólját a 3. percben, de sajnos a horvátok gyors választ adtak, így nem sokra rá nekik is sikerült megszerezni az első góljukat. A 9. percben a horvátok egy 5-1 sorozatot mentek (5-2), de szerencsére Máthé Dominik és Bodó Ricsi nagyon gyorsan válaszolt nekik így az eredmény 5-4 volt a 10. percben. A 17. percben Bóka Bendegúz góljával először vezetett a magyar csapat. Sajnos nem tartott sokáig, a két csapat fej-fej mellet haladt a 27. percig, amikor is Leimeter Csaba gólja után (14-12) a horvátok átvették az irányítást így az első félidő végén 17-13 volt az eredmény és még egy érdemtelen kétperces kiállítást is kapott Ligetvári Patrik, így emberhátrányba fordultunk.

A második félidőben is Bodó Ricsi szerezte az első gólt (17-14). Majd Székely Marci bravúrjainak segítségével a magyar válogatott a 35. percben visszahozta a mérkőzést döntetlenre (18-18). Így a mérkőzés utolsó pár percéig ismét fej-fej mellet haladt a két csapat, de sajnos a mérkőzés végénél már kijött a horvát csapat rutinja így a végeredmény 31-27 lett.

Véleményem szerint ismét csodát művelt a pályán a magyar csapat és egyik játékos jobban teljesített, mint a másik. Jó volt látni, hogy Bodó Ricsi sokkal jobb játékot tudott már hozni, mint szerdán a spanyolokkal szemben. Valamint a mérkőzés előtt, amikor megtudtam, hogy ma Mikler Roland nincsen nevezve, bevallom megijedtem, de szerencsére Székely Márton és Bősz Dániel bebizonyították, hogy igenis a válogatottban van a helyük. Szerintem, ezt a mérkőzést a bírók túlságosan is befolyásoltak, így néha élvezhetetlen volt az egész.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések