Ínterjú Bartha Bencével

 

Bartha Bence a veszprémi KKFT játékosa. Őt kérdeztem a jelenleg kialakult vírushelyzetről valamint a jövőbeli céljairól.


- Miért pont a kézilabdát választod mikor elkezdtél sportolni?

- Mielőtt elkezdtem az első osztályt anyukám megkérdezte tőlem, hogy hagyományos iskolába szeretnék járni vagy inkább sport iskolába. Az utóbbit választottam és mivel anyukám is kézilabdázott így szerette volna, ha én is.

- Véleményed szerint mennyire befolyásolja, és teszi tönkre a szezont a COVID - 19 vírus, valamint mi a legrosszabb hozadéka?

- Mivel nálunk a csapatban is jelen volt ez a vírus így merem azt mondani, hogy teljes mértékben befolyásolja a szezont. Hiszen ha valaki el kapja, akkor vár rá egy több hetes karantén, aminek ideje alatt nem lehet sportolni. Egy több hetes kihagyás után szinte újra el kell kezdeni az egész felkészülést. A legrosszabb az egészben pedig a bizonytalanság, hogy nem tudjuk, mikor játszhatunk és mikor nem.

-  Hogy értékelnéd, az eddigi szezont, hogy befolyásolta ezt a karantén?

- A szezont nagyon erős és jó felkészüléssel kezdtük. A Dabas elleni mérkőzést sikerült megnyerni, ami nagyon nagy örömet okozott. A Veszprém és a Szeged meccs pedig pusztán egy élmény volt ahol annyi volt a feladatunk, hogy bátran játszunk, ami teljes mertekben sikerült is. 10 csapattársamnak lett pozitív a koronavírus tesztje, így újra fel kell építeni mindent, ami egy lassabb folyamat. Nem tudom, hogy ez mennyire fogja megtörni a lendületet, majd a következő bajnokin kiderül.

- Melyik mérkőzés volt a legemlékezetesebb számodra?

- Egyértelműen a Veszprém elleni mérkőzés volt az. Nagyon nagy élmény és megtiszteltetés olyan emberek ellen játszani, akiket még nemrég csak a tévéből csodáltam.

- Mik a kitűzőt céljaid csapat szinten az idei szezonra?

- Az a legfontosabb, hogy bent tudjunk maradni az első osztályban, de igyekszünk minél jobb helyezést elérni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések