A SEHA liga

Sokan mondják, hogy a SEHA liga csak jobban kifárassza a Veszprémi játékosokat mint a Magyar bajnokság, mivel csak többet kell utazniuk de ugyanolyan a Magyar bajnokság mint a SEHA liga. Nem tudom hány ember nézte a tegnap esti EHF liga mérkőzést, A Balatonfüred mérte össze erejét a Nexe-el. A Nexe a 7. helyet foglalja el a SEHA ligában és a Balatonfüred a 3 helyet a magyar bajnokságban és a tegnap nagyon csúnya vereséget szenvedtünk tőlük. Akkor miért is lenne jobb a Magyar bajnokság a SEHA ligánál?
Egyszer az egyik közösségi oldalon láttam egy vitát erről a témáról. Azt írta valaki, hogy a Magyar bajnokság azért jobb, mert megkapják a fiuk a Magyar támogatást.Tény, hogy a Veszprém szurkolótáborának
 nincsen párja, de aki kimenne  például egy  Csurgó elleni mérkőzésre az ugyanúgy kimegy egy SEHA ligás mérkőzésre is. Úgy gondolom a SEHA liga jobban formában tartja a játékosokat mint a Magyar bajnokság.
A Magyar bajnokságban a Veszprémnek egy nagy ellenfele van akikkel tudnak nehezebb mérkőzéseket játszani, míg a SEHA ligában van 3 olyan csapat akiktől nehéz a győzelmet elhódítani.
 Nagyon jó, hogy a Veszprém  a SEHA ligában küzd mert így jobban formában tudják magukat tartani és ez fontos. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések