Spanyol biró, magyar csapat

A Veszprém a tegnapi teljesítménye eszméletlen volt. Úgy játszatok a pályán mintha Istenek lennénk, ők uralták a pályát, az  történt amit ők akartak, na meg persze a birók.
Amióta Veszprém drukker vagyok azóta nem láttam ilyent, hogy egy játékost 20 perc leforgása alatt piros lappal kiáltottak volna. A tegnapi nap szemtanúja lehetettem egy ilyenek sajnos. Tény, hogy Timu nem egy engedékeny játékos de a birok direkt figyelik, hogy mikor lehet neki 2 perces büntetés adni. Ami nem hiába van mivel Timu a csapat egyik alapembere védekezésben, ő egy külön fogalom még egy olyan játékos mint ő nem létezik. De sajnos a tegnapi mérkőzésen hamar el kellet tőle búcsúznunk.
Viszont annak ellenér, hogy milyen bíráskodás volt a mérkőzésen 2 játékos is bizonyította, hogy igen is itt a helye a csapba. Gasper  és Mirko, olvastam nem is egy helyen szurkolok véleményét, hogy Mirkot talán el kellene küldeni és Gasi sem volt egy jó vásár, de ennek ellenére, hogy Gasi nem volt jó vásár minden meccsen van minimum 3 gólja ami azért számít. Mirko meg most kezd belejönni megint így hát a csapatnak megint két fantasztikus kapusa van. Ahogy védett Mirko a mérkőzésen az eszméletlen volt és az egész meccset végigjátszotta.
Véleményem szerint a Veszprémbe van egy olyan dolog ami talán se a Kielben vagy a Barcelonaba nincsen meg, a játékosok tisztelik egymást és pályán kívül barátok, ez nagyon fontos sok szempontból is. Talán az egyik ami véleményem szerintem a legfontosabb,hogy együtt vannak a pályán és nem hagyják egymást cserben. Lehet, hogy ez fog minket abban segíteni hogy a Final Fourba ott legyünk. De az előtt még vár a fiúkra 2 nagyon fontos mérkőzés, amikor azért harcolnak hogy bejussanak a legjobb 8 közé majd onnan a legjobb 4 közé. De, hogy ki lesz az ellenfelünk a legjobb 16 között az csak holnap derül ki de addig is HAJRÁ VESZPRÉM!





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések