Ismét Veszprémi siker! Telekom Veszprém-Mol Pick Szeged 23:22

Fotó forrása:Vörös Dávid 
A hétvégén megrendezésre került Debrecenben a Magyar férfi kézilabda kupa négyes döntője melynek résztvevői a Telekom Veszprém, Mol Pick Szeged, Grundfos Tatabánya valamint a Csurgói KK volt.
A torna pénteken vette kezdetét mikoris  a sorsolás alapján párosított csapatok mérték össze ereiket és küzdöttek meg a döntőbejutásért.
Az arany éremért a Veszprém és a Szeged harcolt érte. Ismételten egy nagyon színvonalas rangadónak lehetünk, szemtanúi mi szurkolok, mivel mind két csapat nagyon kiegyensúlyozottan játszott.
Fotó forrása:Vörös Dávid 
Mind két csapat megmutatta mire képes, és igen megint a szerencsén múlt minden a mérkőzés végén. Hiszen az első félidő 11. percéig a két csapat fej-fej mellet haladt (3-3). Majd Mikler Rolland kapusteljesítményének  és a folyamatosan javuló támadójátéknak köszönhetően sikerült a bakonyi csapatnak felzárkóznia, így a 22. percben a mérkőzés eredménye 10-5 volt Ancsin Gábor góljának köszönhetően. Ez után a Szeged is gólt tudott szerezni támadásból. Mind két csapat nagyon jó játékot mutatott be az első félőd végjátékában ennek is köszönhető, hogy nem nagyon voltak ekkor kihagyott helyzetek, vagy labda elvesztések. Így az első félidő végén az eredmény 13-9 volt a Veszprém javára.
A második félidőben a Tisza parti csapat uralta a pályát. A veszprémi csapatnál előtört a szokásos második félidői fáradság melyet kihasznált az ellenfél és fokozatosan felzárkózott a hat gólos hátrányból. A Veszprém a 12. percig tudta megőrizni az előnyét ez után a két csapat fej-fej mellet haladt, ez egészen az utolsó másodpercig tartott, így a mérkőzés sorsáról egy időn túli veszprémi büntető döntött, amit Aron Palmarsson tudott értékesíteni.
Ez által a Veszprémnek sikerült ismét, azaz zsinórba kilencszer Magyar kupát nyernie. Valamint ezen a mérkőzésen még jobban látszott, hogy  a szeged van már annyira jó mint a  Veszprém hisz megint a szerencsén múlott, hogy melyik csapat viheti haza a kupát.
Hajrá Veszprém!

Csak előre Szeged!

Fotó forrása:Vörös Dávid 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések