Már majdnem megvolt... Paris Saint Germain-Mol Pick Szeged 30:30


45 percig tudta tartani magát a Szeged. Egy adott ponton már 21-25 volt az eredmény, amely elegendő lett volna a továbbjutáshoz, de sajnos így sem sikerült.
Véleményem szerint nagyon jól és összes szedetten játszott a Szeged és tényleg tartani tudták magukat. Benne hagyott lehetőség, volt és igaz hogy nem sikerült győzni, de így is szép ez az eredmény, amit elértek. Senki nem gondoltam volna talán, hogy lesznek olyan percek a mérkőzésen, hogy a Szegedi csapat fog vezetni, hisz mégis csak a Párizstól volt szó házi pályán. De mégis bizonyítani tudtak a fiúk, hogy igenis ennyire jók, hogy mar a Final4 kapujához eltudnak jutni.
Fantasztikus az az út, amit ebben a Bajnokok-ligája szezonban bejárt a Szeged. Talán senki nem hitte, hogy idáig eljutnak, és hogy ennyire eredményesek lesznek.
Nem tudom menni értelme, van boncolgatni ezt a mérkőzést. 45 percig utalta a pályát a Tisza parti csapat, és szerintem ez mindent elmond a tegnapi mérkőzésről mivel számomra ez mindennel többet ér. Pár év és talán mar tényleg mind két magyar élvonalba levő csapat ott lesz a Final4-ben.
Minden esetre szerintem a Szeged nem maradt alul nagy dicsőség, hogy döntetlenre ki tudtak hozni a mérkőzést egy olyan végjáték után amilyen volt és egy olyan Omeyerel szemben, aki a kapuban állt. Igaz hogy a Párizs tele van világklasszis okkal annyira, hogy minden posztra kettő is jut mégis sikerült ez a Szegednek.
Nekünk szurkolóknak egy rossz szavunk nem lehet mivel több volt mint döntően eh a mérkőzés.

Csak előre Szeged!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések