A Magyar hétvége

Az elmúlt hétvége rengeteg izgalmat tartogatott számunkra. Véleményem szerint mi Veszprém drukkerek reménykedtünk abban, hogy a Veszprém tovább jut a Spanyol La Rioja ellen de nem hiszem,hogy a Szeged szurkolok hittek volna abban, hogy tovább tudnak jutni a Német Löwennel szemben.
Nagy mázlistának érzem magam, hogy mint két mérkőzésen ott lehettem és láthattam élőben játszania a fiúkat. Veszprém drukker vagyok de be kell vallanom, hogy a  Szeged mérkőzés több izgalmat rejtett mint a Veszprémi. Mint két mérkőzés nagyon izgalmas volt, de talán a Veszprém nem tartogatott annyi meglepetést, amit nem is csodálok hiszen 8 gólos előnnyel várták az arénába a La Riojat. De Mirko Alilovic egész pályás gólja úgy érzem felejthetetlen volt minden Veszprém drukker számára. na meg persze eszméletlenül jól játszottak a fiúk, és nem szabad elfelejteni, hogy a La Rioja egyszer fölénk kerekedet de nem tartott sokáig az előnyük. Véleményem szerint büszkék lehetnek magukra, hogy ilyen jó teljesítményt tudtak nyújtani minden elismerésem az övék.
A Szegedről sem szabad megfelejtkezni , hiszen szerintem senki nem hitt abban, hogy tényleg tovább juthatnak a Löwennel szemben. Egy nagyon össze szokott csapatott letehet látni a pályán akik küzdöttek a tovább jutásért és sikerült is nekik. Minden elismerésem az övék, bár őszintém sajnáltam  Löwen játékosait látszót rajtuk , hogy nagyon akarták de valakinek ki kellet esni és most rajtuk volt a sor a jelek szerint.
Kedden megtörtént a várva várt sorsolás, mint  három kedvenc csapatom ott van a legjobb nyolc között de a Veszprémen kívül mint két másik csapat (Szeged és Zagrab) elég nehéz ellenfelet kapott. A Veszprém ugyan azzal a csapattal kell harcoljon mint akikkel tavaly azaz a PSG-vel , örülök, hogy őket kaptuk jobb mintha a Vardárt vagy a Szegedet kaptuk volna, már egy évvel ezelőtt bebizonyítottuk, hogy jobbak vagyunk remélem idén is sikerül.
Viszont a Szeged és a Zagrab a lehető legnehezebbeket kapta a Szeged a Német Kielel került szembe és attól félek, hogy a Kielnek lesz egy kicsi külső segítsége is mivel nehezen tudok elképzelni egy final fourt Német csapat nélkül. A Zagrab a Barcelonát kapta, szerintem okozhat meglepetést a Zagrab mivel rengeteg fiatal játékosból állnak és talán ezt a javukra is tudjak fordítani.
De mivel még eléggé mesze vannak a mérkőzések, koncentráljunk valami olyanra ami ma tegnap előtt kezdődött. SEHA final four ahol 6 csapat van ( de akkor miért Final Four eszt nem értem) és ma van a Veszprém első mérkőzése a SEHA final four-ban a Zagrab ellen lépnek pályára. Remélem a végén a Veszprém nyer de addig is Hajrá Veszprém!





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések