Az embereknek hinniük kell magukba, hogy létrehozhassanak valami jót, kaphatnak támogatást de a legfontosabb akkor is az , hogy saját magukba higgyenek.Ugyan így van egy csapatban is a játékosoknak hinniük kell magukban ahhoz, hogy nyerjenek. A Szeged pénteken bebizonyította, hogy egy nagyon jó csapat, és ,hogy hisznek magukba. Véleményem szerint nem sok ember hitt abban, hogy a Szeged tud győzni a Löwe otthonába. Amikor megtudtam, hogy nyert a Szeged nagyon meglepődtem hiszem azért a Löwenek jobbak voltak a százalékai meg több győzelmet is tudhatnak maguknak. Ez egy kellemes meglepetés volt minden magyar kézilabda szertő embernek szerintem. Nagyon jól játszott a Szeged és látszott rajtuk, hogy tényleg győzni mentek és nem kirándulni. Ha már Magyar sikerekről beszelünk szombaton a Veszprém fantasztikusan játszott a La Rioja ellen.
Renato és Momo is fantasztikusan játszottak meg persze szebbnél, szebb gólokkal ajándékozták meg a szurkolókat. Mint két játékos 9 gólt szerzett . Van még egy játékos akit véleményem szerint ki kell emelni a többi közül. Chema egy kicsit pocakos, néha figyelmetlen ,de ha ő nem lenne akkor lehet, hogy nem lennénk ilyen jók. A szombati mérkőzésen is egyik passzt a másik után adta. fantasztikus az a játékos. Sok embertől hallottam,hogy miért kell Chema a csapatba talán azért mert még mindig a világon ő az egyik legjobb irányító.
Azt nem tudom előre sajnos, hogy kik jutnak tovább (de ha tudnám akkor biztos felkeresnék egy fogadóirodát) de véleményem szerint a Veszprém, Barcelona és a Kiel szerintem ott lesznek a legjobb 8 között. De előre nem akarok eredményeket írni , majd kiderül hétvégén de addig is Hajrá Veszprém!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések