Rossz nap, rossz mérközés

Minden ember életében vannak rossz napok, de van amikor az embereknek nem rossz napjuk van hanem nem koncentrálnak elégé. De azt nem tudom, hogy szombaton a Veszprémi játékosoknak mi volt a bajuk, nem áll szándékomba mocskolni őket. Ők is emberek, ők sem tökéletesek, és ettől a vereségtől függetlenül is ok az a csapat akiket támogatok ezen egy vereség nem változtat. Jöhet Löwen vagy Vardar mindig is ezt a csapatot fogom szeretni.
 Nem szabad elfejteni, hogy a Vardar az egyik legjobb csapat a világon és mi 4 mérkőzésből 3 győztünk velük szemben és ez a legfontosabb. A legnagyobb csapatok is veszítenek, a kézilabdások sem tökéletesek, tőlük sem lehet elvárni, hogy mindig nyeljenek.
 Ennek a mérkőzésnek nem volt tétje és ezt a fiuk is jól tudtak,igaz ,hogy szerintem ettől függetlenül nem lett volna szabad nekik így játszani, de inkább most engedjenek ki és ne akkor amikor tétmérkőzést játszunk. Az a baj , hogy ebben az idénybe eddig két ilyen rossz napot fogott ki a csapa , és mind a két alkalommal nagy vereséget szenvedtek. Ez az egy dolog ami elgondolkodtat, hogy amikor kikaptunk, akkor nagyon nagy volt a gólkülönbség.
Lehet hibáztatni Ortegát vagy akár a játékosokat de attól, hogy szidjuk őket, nem fogunk se mi szurkolok se Ortega mint edző  rájönni, hogy miért van ez így.Nem akarom boncolgatni, hogy Ortega vagy a játékosok hibája volt-e, szerintem nem szabad azt mondani például, hogy a Máté miatt kaptunk ki mert nem játszott jól. Véleményem szerintem egyikük se játszott valami jól és erről nem Ortega tehet. Ha a játékosok nem akarnak harcolni és ez szombaton tökéletesen látszott a fiúkon, akkor egy edző nem csinálhat semmit.
Kikaptunk  de ettől még nem kell a fiúkat a sárgaföldig lehordani, mivel ilyenkor vissza kell gondolni, hogy hányszor okoztak nekünk örömet a játékukkal és ezt mindig észben kell tartani hiszen a Veszprémnek nincsen párja. HAJRÁ VESZPRÉM!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések