Edző mérkőzés a SEHA ligában Veszprém-RK Maks Strumica 50-16

A tegnapi napon a Veszprém az egyik legkönnyebb győzelmét aratta, mivel 50-16 –ra nyertek az RK Maks Strumica ellen. A mérkőzés nem volt a legizgalmasabb, mivel eléggé egyértelmű volt már az első félidő 9. percében, hogy melyik csapat fog győzni, mivel kilenc perc alatt a Veszprém 9 gólt szerzett. 
Viszont ez volt a Veszprém 1600. tét mérkőzése és nagyon emlékezetes marad mindenkinek. Sok játékos ezen a mérkőzésen szerezte meg 150, 100 vagy 300. gólját. A 100. gólját Schuch Timuzsin szerezte, aki labdát szerzet, hétméterest harcolt ki, és persze gólt is szerzett, hármat is. Christian se tétlenkedett, mivel ő is megszerezte a 150. gólját, sőt még jobb kézzel is szerzett gólt és mind ez mellet rengeteg labdát szerzett . Gasper a 300 gólját szerezte meg és o is hozta a szokásos fantasztikus támadási játékát mind emellet. 
A legjobbak támadásban véleményem szerint, Andreas, amit a 11 szerzett gólja szerintem tökéletesen tükröz, plusz volt olyan alkalom, mikor fenn maradt a pályán védekezésben és ott is jól teljesített. Cristian se lustálkodott és pihent attól fuggetlenul, hogy csak nemrég érkezet vissza Magyarországra, mivel ő 8 gólt is szerzett, ami azért nem kis teljesítmény. Gasper, akárcsak Ugalde 8 gólt szerzett, és mint már említettem a második gólja ezen a mérkőzésen egyben a 300. is volt. Mivel nemcsak ők hárman voltak jók, szeretném kiemelni Ivant, aki akárcsak Cristian most érkezett vissza, s szerzett 4 gólt, akárcsak Tóth Attila, aki ugyancsak négy gólt szerzett, és mind ezek mellet, labdát szerzett és gól passzokat is osztott ki. Máté 3 gólig jutott és mind ez mellet nagyon jól irányította a csapatott mikor a pályán volt illetve, nem is én írnám ezt a bejegyzést, ha nem emelném ki Timu támadó játékát, mint már említettem nagyon jól játszott támadásban is 3 gólt szerzett és labdát is szerzett. 
Védekezésben a legjobbak szerintem Timu “százados” őt már szerintem nem kell magyaráznom, hogy miért emelem ki, Christian Zeitz, aki remekül védekezett és sok labdát szerzett valamint Momirt ,aki igaz sok gólt nem szerzett, de nagyon jól védekezett. 
Őszességében a Veszprém egy nyílt edzést tartott, melyen voltak nézők és a tv-ben is lehetet nézni. Nem szeretném, hogy valaki azt higgye, hogy lenézem az ellenfélt, mert nem, mivel tudom mire képes a Veszprém és ez történik, ha komolyan veszik az ilyen kisebb mérkőzéseket is. Sokan írtak, hogy a SEHA liga se jobb a K&H ligánál ezzel én nem, értek egyet mivel itt a Veszprémnek itt több komolyabb ellenfele is van és a K&H ligában csak a Szeged az a csapat, amely világszínvonalon játszik. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Magyar férfi kézilabda válogatott, amely inkább a többi csapatra épült, mint sem a Veszprémre és a Szegedre. 
Jövő héten végre kezdetét veszi a Bajnokok Ligája, ahol a Veszprém a Besiktással kerül szembe ott náluk Törökországban, míg a Szeged Ortega új csapatat, vagyis a Koldingot várja majd ott Szegeden. 
Hajrá Veszprém! 

Csak előre Szeged! 




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések