Fiatalos győzelem

Mielőtt a mai mérkőzésről írnék, elnézést szeretnék kérni mindenkitől, aki várta a hétvégi mérkőzésekről a bejegyzésem, sajnos nem sikerült sem a Veszprém se a Szeged mérkőzéséről írnom mivel lebetegedtem. 
Viszont ma újult lendülettel, frissen és üdén megnéztem a Veszprém SEHA ligás mérkőzést, amelyen a Spartak Vojput ellen lépett pályára a Veszprém.
Mint a bejegyzés címében már említettem, igencsak fiatalos lendülettel játszott végig a Veszprém, mivel több fiatal játékos is pályára lépett és véleményem szerint, ez a legjobb győzelem, mikor összesen 10 gólt tudnak szerezni fiatalabb játékosink is. 
A mérkőzés hozta a papírformát, ha lehet ezt így írni, mivel egész végig a Veszprém vezetett, viszont voltak pillanatok mikor kicsit kiengedtek a játékosok és ez meg is látszott az aktuális mérkőzés eredményen. 
A legjobb játékosok támadásban Iváncsik Gergő és Ivan Sliskovic akik 5-5 gólt szereztek és mind ez mellet, sok gól passzt osztottak ki a mérkőzésen. Valamint Füzi Dániel, Szeitl Erik és Andreas Nilsson akik mind hárman 3 gólig jutottak és mind ez mellet Andreas több hétmétert is kiharcolt. Szeretném még kiemelni Tóth Attilát, aki igaz csak 2 gólig jutott, de szebbnél szebb gólpasszokat osztott ki és véleményem szerint a játéka kiemelésre méltó. 
Védekezésben a legjobbak Timu aki nemcsak védekezésben, hanem támadásban is hasznossá tette magát és 2 gólt is szerzett, Mirsad aki ugyancsak hozta a megszokott formáját és ő is szerzett gólt, valamint Christian aki nagyon jól védekezett. 
Összességében ez is egy edzőmérkőzés szintet biztosított véleményem szerint, de ettől fuggetlenul nagyon jól játszott a Veszprém. Igaz nem tették oda magukat, hogy 100%-os teljesítményt tudjanak nyújtani, de talán nem is ezeken a mérkőzéseken kell ez a teljesítmény. 
Vasárnap megint mérkőzés lesz az arénában, csak akkor több nézővel..... ez az egy dolog, amit én nem birok felfogni. Miért van sokkal kevesebb néző egy SEHA ligás mérkőzésen, mint egy BL. mérkőzésen véleményem szerint a mi csapatunk miatt kéne kimenni egy mérkőzésre és nem az ellenfél miatt. De minden ember másképp látja ezt. 
Hajrá Veszprém! 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések