Ez a Veszprém. Flensburg-Veszprém 28:29

A Veszprém egy nagyon szoros és éles mérkőzést tudhat maga mögött, amely még a lefújás után is tartott. A mérkőzés az első perctől mát izgalmasnak ígérkezett.  Mivel mindenki nagyon várta és itt nem csak a szurkolókra, hanem a játékosokra is értem mivel, a mai győzelemmel valószínűvé vált a második hely a csoportban, sőt, ha sikerül a Flensburgank egy bravúrt véghezvinni Párizsban jövő héten, még a csoport első hely is esélyessé válik a Veszprém számára. 
A veszprémi csapat életében merem alítani, hogy ez a mérkőzés egy mérföldkő, mivel a Veszprém volt elég régóta az első csapat, amely győzött Flensburgab és ezzel közelebb kerültek a legnagyobb célhoz, melyet kitűztek maguk elé a szezon elején, ami nem más, mint a Bajnok-ligájának a győztes serlegének a megszerzése, de addig hosszú még az út. Meg, ahogy egy számomra kedves edző mondaná meg mondta mindent csak lépésről lépésre lehet véghezvinni. 
A mérkőzés első félidejében őszintén bevallom, hogy annak a Veszprémnek a töredékét sem láttam én a pályán, mint amelyik fenn szokott lenni. De szerencsére három gólnál sosem volt nagyobb a különbség a Flensburg javára. Sőt az első félidő második felében a Veszprém addig küzdött és harcolt, amíg két góllal feljöttek így a félidőben az eredmény 12-10 volt.
A második félidőben viszont az a csapat jött ki a pályára, akiket imádunk, és akik küzdenek, mivel akár, hogy is játszanak, imádjuk őket. Egy teljesen más mentalitással játszó csapatott lehetett látni a pályán, amelyet Laci és Gasi vezetett végig az úton egészen a győzelemig így a végeredmény 28-29 lett. Igaz csak egy góllal nyert a Veszprém, de aki nem látta volna, a mérkőzést az nem tudhatja, hogy mekkora küzdelem árán nyertek egy góllal. 
A legjobbak ezen a mérkőzésen, egyértelműen Mirko Alilovic akit, ha nem emelnék, ki jobb lenne, ha törölném az egész blogomat, mivel neki köszönhetően tudón nyerni ma a Veszprém. Mirko az első perctől fogva stabil hátérett nyújtott a csapatnak, és ha ő, nincs, akkor ma nem beszélhetnénk győzelemről. Támadásban a legjobb egyértelműen Nagy László volt, aki igaz szerzet valami minimális sérülést az első félidő vége fele, de szerencsére vissza tudott állni és tudott tovább küzdeni és eljutott egészen 9 gólig. Gasper Margu, sok alkalommal felkarolja a csapatott és a hátára veszi, nos ez így volt a mai mérkőzésen is. Igaz védekezésben eléggé instabil teljesítményt nyújtott, de támadásban néha két játékost is kitett és látszott rajta, hogy 110%-al lépet pályára a második félidőre így nem csoda az sem, hogy 8 gólt tudott szerezni. Renato Sulic és Ivan Sliskovic is kisegítette a bajból a csapatott és sokat hozzá tettek a mérkőzéshez igaz "csak" 4 illetve 3 gólt szereztek, de azt sorsdöntő pillanatban tették. 
Védekezésben a legjobbak Mirsad, Laci és Ivan volt kimondatlanul jó és stabilan álltak Mirko előtt ezzel segítve őt, aki a végén 35%-al tudta ma zárni a mérkőzést. 

Összesítésben, egy nagyon izgalmas és bravúros és hangot nem kímélő mérkőzésen vagyunk túl. De a lényeg a győzelem és a két pont mely sokat segít a csapaton. Remélhetőleg jövő héten megint győzni fog a Veszprém, amely a csoportmérkőzések végét is fogja jelenteni, de addigra is Hajrá Veszprém! 




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések