24

Nem Gasper Margucra célzok a címmel, hanem arra, hogy megint sikerült megint, a Veszprém emelhette a magasba a Magyar kupát.
Fantasztikusak ezek a játékosok. Az, hogy mire képesek szerintem egy kicsit már hátborzongató, de nem baj mert mi vagyunk a legnagyobbak ólé. Minden elismerésem a Szegedé mivel nagyon jól tartották magukat a Veszprémmel szemben, de a második félidőben "egy kicsit" eldurvultak. Vranjes amit elművelt Ugalde-val az enyhén szólva övön aluli volt. Bevallom és ilyenek még Chemat nem láttam. Ha Siera nincs ott megveri Vranjest. Ez így kicsit furcsa de szerintem ez mutassa, hogy mi milyen egy csapat vagyunk, hogy a játékosok a csapaton belül, hogy kiállnak egymásért. Talán ez tesz minket a legjobbakká.
Ki emelnék megint három játékost támadásba. Chema aki egyszerűen olyan gólhelyzetek harcolt ki, hogy sokan csak kapkodták a fejüket, na meg persze a szebbnél szebb gól passzairól nem is beszélve fantasztikus teljesítményt nyújtott. A csapat másik spanyol irányítója Ruesga aki szebbnél szebb gólokkal ajándékozta meg a szurkolókat és Laci aki bebizonyította újból, hogy a csapat szíve. Támadásban véleményem szerint maradt a "mesterhármasunk" Timu, Terza és Momo aki csak hozták a formájukat és megmutatták miért is vannak a Veszprémben.
Úgy gondolom a Szeged méltó ellenfél számunkra és Pastor megmondta a mérkőzés végén a Veszprémet nem lehet legyőzni. Remélem ez majd bebizonyosodik május végén Kölnben is de addig még vár pár mérkőzés a fiukra, mint válogatott mint klub szinten. Hajrá Veszprém!            












Megjegyzések

Népszerű bejegyzések