Van valmi a levegőben

Van aki azt mondja, hogy Pécs felett piros az és van aki szerint kék az ég. Hát szerintem meg remélem is, hogy piros az ég, habár nem vagyok ott de érzem, hogy piros ( meg Terzic instagramos képén is piros az ég ez egy jel ).
A kézilabda egy olyan játék, (elnézést nem játék hanem életforma) ahol bármi megtörténhet, ahogy mondani szokták a  labda kerek. Úgyhogy ebből következik, hogy lehet, hogy a Mezőkövesd és a Vác fogja játszani a döntőt. Habár erre elég kevés esély van de semmi se lehetetlen.
Nem akarok találgatni, nagyon hogy ki fog nyerni, mennyi gólálla, hány kétperces kiáltással, mivel nem vagyok jósnő. De annyit tudom, hogy a döntő véleményem szerint azért csak  Veszprém-Szeged mérkőzés lesz.
Ez az egyik legnagyobb magyar derbi. Mondjuk mindegyik Veszprém- szeged mérkőzés derbinek számít, habár még nem voltam Veszprém- Szeged mérkőzésen de a televízión keresztül is látszik, hogy milyen hangulat van az arénában.
Nem akarom kijelenteni hogy biztos a Veszprémi győzelem. Mivel nem szabad elfelejteni, hogy a Szeged egy nagyon jó csapat, lett. De véleményem szerint mi jobbak lettűn, mint védekezésben mint támadásban, na meg a Veszprém jobban együtt van a pályán.
Nem tudom mi lesz a végeredmény csak annyit tudok, hogy egy nagyon kemény mérkőzés vár a Veszprémre a szeged ellen, de nembaj szembe nézünk a bikával. Hajrá Veszprém!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések