Megy a busz

Megy a busz! 8 éve nyert először  a Szeged a Veszprémi arénában. Remélem, hogy több alkalom nem lesz mikor nyerni fognak( Veszprém drukker vagyok nem tehetek róla).
A tegnapi mérkőzést a Veszprém elég simán nyerte meg 29 gólt lőttek a fiúk  ( a végeredmény 29-24 lett) és ebből 21 gólt a két ex Kieli játékos lőtt Momo és Christian. Nem kívánok mást Aron Palmarssonnak csak annyit, hogy ő is legyen ennyire jó . Na de vissza térve az igazolásokról a tegnapi mérkőzésre rég láttam ennyire jól játszani a csapatott, mintha valami történt volna velük. Volt gyors létámadásból gól, ami nem nagy erőssége a Veszprémnek  de mégis elég sok gólt úgy szerezett a Veszprém. Ha jól emlékszem utoljára  ugyan ilyen jól a csapatott játszani Celjében láttam. Véleményem szerint van valami ebben a két mérkőzésben ami nagyon fontos a csapat játékára nézve.
Chemara nincs szűkség a csapatban  (nem tényleg, semmi szükség rá) valamiért mégis úgy gondolom , hogy ki kell,hogy emeljem a többi játékos közül, lehet azért mert Christianon és Momon kívül ő volt a legeredményesebb játékosa a csapatnak. Tény, hogy nem lőtt olyan sok gólt ("csak" 3-at) viszont rengeteg álom passzt adott.A másik két játékos aki véleményem szerint fantasztikus teljesítményt nyújtott támadásban ( Momon és Christianon kívül ) Andreas aki rengeteg hétméterest harcolt ki nekünk és Máté aki bebizonyította, hogy Ortega tényleg megbízhat benne mivel nincs még egy olyan irányító a világon mint ő. Van viszont három játékos akik nélkül a védekezés nem lett volna ilyen jó. Timu számomra mindig ő az első mivel nem látjuk ha fent van a pályán viszont érzékeljük ha nincs ott ezért szeretem a játék stílusát ennyire. Momo az akit kiemelnék védekezésben mivel nagyon jól blokkolt és fantasztikus volt az egész mérkőzésen, a harmadik játékos aki szerintem nagyon jól játszott nem más mint Mirsad aki Timu mellet véleményem szerint a Veszprém egyik pillérje védekezésben.
A kétkapusunk Mirko és Roli fantasztikus volt, nem gondoltam volna, hogy Mirko ilyen jól felépül lelkileg. Öröm volt látni, azt ahogy a hétmétereseket hárította. Roli meg csak Roli szerintem ezt nem kell részleteznem, hogy miért volt fantasztikus a teljesítménye.
Véleményem szerint összegiségében a legjobb játékos Momo volt mivel Védekezésben is meg támadásban is fantasztikus teljesítményt nyújtott. Remélem a PSG ellen is ilyen jól fog játszani, habár lehet ,hogy a Szeged egy erősebb csapat mint a PSG. Tény, hogy a PSG-ben rengeteg világ klasszis játszik de nem egy csapatként, viszont a Szeged egy csapatként játszik és mozog a pályán.
Véleményem szerint ez a mérkőzés tökéletes húsvéti ajándék volt a szurkolóknak. Számomra az volt, én ezzel a bejegyzéssel kívánok minden kedves blog olvasómnak nagyon boldog húsvéti ünnepeket!
Hajrá Veszprém!






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések