Egy valóra vált álom.




A hétvégén pontosabban szombaton a Szeged a Kristianstadtal mérte össze erejét. Szerencsésnek érzem magam, hogy ott lehettem Szegeden mivel rengeteg élménnyel lettem gazdagabb, na meg persze annál  jobb dolog szerintem nem létezik egy kézilabda szerető ember számár, hogy tőle pár méterre szebbnél szebb gólok és bravúrok születnek, na meg persze az sem volt egy utolsó dolog, hogy élőbe láthattam az egyik kedvenc csapatomat játszani és a kedvenc játékosomat.
A mérkőzés eleinte eléggé szoros volt , mivel a Szeged egy kicsit pontatlanul indított és Sierra se védett a legjobban mivel nagyon sok kapus gólt kapót. Például Iman a második félidőben lőtt gólja amely Sierra lába mellett gurult be. Az első félidő rosszba teljesítményéhez az is hozzá tartozik, hogy  a Szegedi csapat kihagyta első két hétméteresét. De ez a szerencsétlenség áradat megtört az első félidő második 15 percében.A Szeged 5 gólos előnnyel zárta az első félidőt, így az akkori állás 19-14 volt. 
A második félidőre fojtatta feltörekvő és már, már néha tökéletesnek mondható játékát a Szeged. A Kristianstadtnak esélye nem volt a győzelemre, de ettől függetlenül látszott rajtuk a küzdeni akarás a győzelem utáni vágy. 
A mérkőzésen véleményem szerint védekezésben Szabi, Feri és Jonas szerepelt a legjobban . Támadásban sem lustálkodott egyikük sem, mivel míg Szabi 2 gólt szerzett, Feci 5 és Jonas 8 mellyel a mérkőzés egyik legeredményesebb játékosa lett Jamili Imannal együtt, aki igaz az ellenfél színeiben játszott, de szeretném kiemelni mivel sosem hittem volna, hogy valaha ennyire jól fog játszani. 16 helyzetből 8 értékesíteni tudót, ami véleményem szerint nagyon jó teljesítmény.
 Na de vissza térve a Szegedi játékosokra, akiket még ki szeretnék emelni támadó játékuk miatt nem mások mint Zsolt aki 5 gólig jutott el és Niko aki igaz "csak" 3 gólt szerzett , de ettől függetlenül remekül irányította a csapatot mikor pályán volt. 
Összességében nagyon szép megoldásokat lehet látni a mérkőzésen és szerintem nagyjából mindenki sejtette, hogy a Szeged fog győzelmet aratni.
Viszont, a holnapi napon a Kristianstadt bizonyíthat a Szegeddel szemben ugyan is már, holnap játszik a két csapat egymással, hát igen egy kicsit késtem a bejegyzéssel. De a holnapi napra összpontosítva remélem egy kicsit szorosabb lesz a mérkőzés mivel nagyon szeretnem a Kristianstadtot a továbbjutok között látni, mivel megérdemli az a csapat.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések