Szívünk csücske Celje.

A Celjei mérkőzések mindig kedves emlékek számomra , mivel mindig úgy érzem mintha a Veszprémi arénába buzdíthatnám a csapatom.
Ez most vasárnap sem volt másképp mivel a Celje-Veszprém mérkőzés volt az évem eddigi legszebb mérkőzése , de sosem lehet tudni mit hoz a jövő.
Ez a Celjei mérkőzés mint szurkolói szempontból mint játék szempontjából kiemelkedő. Olyan hangulatot sikerült teremteni Celjében, hogy tényleg a végén jogosan jött az a szurkolói mondat, hogy itthon vagyunk.
A játékpályát is a Veszprémiek uralták, mivel az elő 5 percben elhúzott a Veszprém és utána Celjének már nem volt alkalma fentebb zárkózni. Igaz néha a birok segíteni próbálták a Celjét, de ettől függetlenül a Veszprémnek sikerült nyernie 3 góllal így a végeredmény 27-30 lett. Bár tény, hogy többel kellet volna nyerni, de ne legyünk telhetetlenek.
A mérkőzésen mint már említettem, egész végig a Veszprém uralta a pályát. Roli fantasztikusan védett és nagyon jó teljesítményt nyújtott, de nem csak Roli nyújtót kiemelkedő játékot. Véleményem szerint védekezésben Timu volt a kulcsember, bár ő mindig az, de nem szabad megfeledkezni Mirsadrol és Chemarol sem akik ugyan csak fantasztikusan mozogtak a pályán.
Támadásban Gasi volt az aki remek formában volt igaz 3 gólig jutott, de  voltak szép megmozdulásai. Renato az aki szerintem a hétvége egyik legjobb játékosa volt, bár az EHF volt olyan aranyos, hogy a Celje-Veszprém mérkőzés előtt csinálja meg a hét csapatat így sajnos nem kerülhette be pedig ott lett volna a helye. Ilic se maradhat ki a legjobbak közül mivel ő 7 gólig jutott,de a gólok számától függetlenül úgy érzem, hogy nagyon jól játszott.
Na , de mivel olyan ügyes vagyok, hogy ezzel a bejegyzésemmel is késtem "egy kicsikét", így már csak napok választanak el minket a visszavágótól Veszprémben. Ugy érzem ott is egy remek hangulatú mérkőzés fog következni rengeteg góllal. De addig is Hajrá Veszprém!




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések