Hol is tart most a Veszprém?

A tegnapi napon a Veszprém otthonában fogadta a Vardart. Hát nem ez volt a legjobb mérkőzés amit láttam
Ha őszinte akarok lenni voltak jó pillanatai a Veszprémnek például a második félidő első 10 amikor is a Veszprém szeretett a legnagyobb vezetési előnyre ami 2 gól volt így akkor az aktuális állas 16-14, de sajnos sokáig nem tartott a Veszprémi öröm mivel eléggé hamar megint egyenlített a Vardal így megint döntetlen lett az eredmény.
A mérkőzés első félidejében a Veszprém egy eléggé hanyag játékot mutatott be , de szerencsére hamar észbe kaptak a játékosok és el kezdődőt a fej-fej mellet haladós játék. Állatába sőt szinte mindig a Vardar vezetett egy góllal, de szerencsére sikerült a csapatnak döntetlenre kanyarítani a mérkőzés végeredményt, így 24-24 zárta a Veszprém az idei első mérkőzését a Vardaral szemben.
Most inkább a játékosok teljesítményére kell véleményem szerint nagyobb hangsúlyt fektetni mint sem a mérkőzésre. Eltérve a szokásaimtól veszem szépen sorban egyenként a játékosokat tudom nem ez a szokásom, de úgy érzem most inkább egyéni teljesítményre kell figyelni.
A legelső játékos akitől szó szerint a szám a földön volt, hogy hogyan játszat valaki így ennyi kihagyás után Azaz Nagy László aki 80%-os teljesítménnyel érkezett vissza sérüléséből 10 lóvésból 8-at  értékesíteni tudott. Lékai Máté is sok meglepetést okozott a tegnapi napon mivel én bevallom ilyen jól meg játszani nem láttam, jó biztos játszott mar így de én meg nem láttam nem csak azt a 4 gólját véve figyelembe, nott nagyot a szemembe, hanem , hogy sokkal jobban irányította a csapatott mint Chema bármennyire is faj, mivel Chema a példaképen de a tegnap a sok eladott ládája miatt és figyelmetlenségből adódó hibák miatt véleményem szerint a mérkőzés egyik legrosszabb játékosa volt. Renato is remekelt a tegnapi napon ugyan csak 4 gólt szerzett viszont rengeteg hétméterest harcolt ki.
Összegszegeben szerintem izgalmas és tanulságos mérkőzést lehetett látni. Külön hangsúlyt szeretnek fektetni Timuzsinra és Mirsadba kik a védekezésben tartották a lekelt na meg persze Mirkora aki nélkül nem lennénk ott ahol vagyunk. Talán nem pont úgy ment a játék ahogy mi azt szeretnénk de voltak jó dolgok is a mérkőzésen és szerintem arra kell inkább koncentrálni.
Esély meg nem is egy van és egy biztos az is szép tejelitmeny amit a tegnap mutatott a Veszprém , de reménykedik hogy hétvégén egy ennyire nem szoros mérkőzést láthatunk Celjében. Hajrá Veszprém!




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések