A Veszprém ismét bizonyított.


A legújabb videóm megtekinthető itt.
A Veszprém szombaton fogadta otthonában a lengyel Plock csapatot. A mérkőzés izgalmasan  kezdődött , mivel a Plock vezetett, egészen addig ,amíg Momo nem talált be a kapuba, és ekkor jött el az a pillanat, amikor a Veszprém átvette a vezetést és  nem is engedte ki a kezéből
A veszprémi csapat nagyon jó  játékot mutatott és minden tőlük telhetőt megtettek, de ettől fuggetlenul voltak olyan pillanatok, amikor a Plock fennebb zárkózott. Még az utolsó pár percben is küzdött a Plock a győzelemért, ami nem csoda, hisz mindvégig nagyon jól játszottak, de szerencsére a végeredmény ettől függetlenül 27-25 lett. 
A Plock egy kiváló kapussal állt fel , bár ez elmondható volt a Veszprémről is ,mivel Mirko megint úgy védett ,hogy azt szavakkal nem lehet leírni, na meg Gasper is hozta a tőle megszokottat. 
A második félidő elejét egy eléggé elkeserítőnek mondható játék jellemezte, mivel Lékai Máté lecserélésével a Veszprém kijött a lendületéből, így a Plock megint felzárkózott, de szerencsére Aron Palmarsson a lövésével újra bizalmat adott mindenkinek és megnyugvást.
A Veszprémben a legjobbak támadásban, Momir Ilic, aki 7 gólt is szerzett, Gasper aki 6 gólig jutott, sőt még a hét álomcsapatában is helyet kapott ismét,valamint Lékai Máté, aki négy gólig jutott, de azt a négy gólt pont a legjobb  pillanatokban szerezte. Védekezésben a legjobbak szerintem, Timu aki nálam oszlopos védekező specialista, Mirsad aki ismét nagyot alkotott, valamint Nagy László. 
Összesítésben egy nagyon kiélezett, párharcnak lehettünk szemtanui, mely megint bizonyította, a Veszprém erejét és azt, hogy mire is képes ez a csapat. És én külön kösznetemet szeretném kifejezni azoknak a Lengyel szurkolóknak, akik ott voltak és nagyon kedvesen buzdították a csapatukat. 
A kővetkező BL mérkőzés már a legjobb 8 közé jutásért fog zajlani, ahol a Veszprém a HC Motor Zaporozye-el kerül szembe, míg a Szeged a THW Kielel. Mind két csapatot egyformán kell támogatni és nem a másik szurkoló tábort vagy csapatot szidni, mivel magyarok vagyunk.  Az egyik televízióadó szerkesztője ma reggel elmondta, hogy a Veszprém legutóbb kikapott Zaporozsében. Csak arról felejtett el szót ejteni, hogy amikor a Veszprém repülőgépe leszállt, a repülőtértől néhány száz méterre az ukránok és az oroszok lövöldöztek egymásra. Kb. 8 év alatt ez volt az egyetlen olyan mérkőzés, amit nálunk sokkal alacsonyobban rangsorolt csapattal veszítettünk el, miért kéjelgünk benne? Jelzem, néhány héttel később, a Kiel nem Ukrajnában játszotta le mérkőzését a Zaporozye ellen ,vajon miért? Röhej, a csoportot igy is mi nyertük. De ez már a mult és mostmár a jövőre kell koncentrálni.
Hajrá Veszprém!

Csak előre Szeged! 




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések