Zaporozhye-Veszprém: 24-29

A tegnapi napon megkezdődött a Veszprém számára is a Bajnokok ligája kieséses szakasza  , Ukrajnában a Zaporozhyel szemben léptek pályára. Véleményem szerint nem ez volt a legjobb mérkőzése ebben a szezonban a Veszprémnek ,viszont ettől és biróktól fuggetlenul is győzni tudtak 24-29. 
A mérkőzés első félidejében nem nagyon alakult fényesen a mérkőzés mivel fej-fej mellet haladt a két csapat, de szerencsére egyszer sem tudott annyira felszákozni a Zaporozheye, hogy átvegyék a vezetést a Veszprémtől. Szerencsére  a második félidőben Chema önmagára talált, így hamar elhúzott a Veszprém ,nem törődve a félidőben kialakult 12-12 eredménnyel. Mivel a Veszprém 10 perc alatt 3 gólos előnyre tett szert , ez volt az a pont, amikor a legnagyobb volt a gólkülönbség az az előttiekéhez képest és a Veszprém bebiztosította magának a győzelmet. 
A mérkőzésen a legjobbak véleményem szerint támadásban Gergő, aki 3 gólt szerzett,  mindegyiket nehéz szituációkból.  Laci, aki hozta a világklasszis énjét és akkor szerezte gólt, amikor a legnagyobb szükség volt rá ,valamint Renato, aki teljesen elfelejtette velünk, hogy sajnos Andreas nem léphetett pályára és igenis bebizonyította sok "szurkolónak", hogy van olyan jó, mint Andreas és végigbírja a  mérkőzést. Valamint Chemat, aki felkarolta a csapatot, amikor már közel került az ellenfél.
Védekezésben a legjobbak, Mirsad, aki támadásban is fent maradt néha a pályán és 1 gólt is szerzett, Timu aki hozta a formáját, valamint Laci aki nem csak támadásban, hanem védekezésben is bizonyított. Valamint külön szeretném kiemelni Rolit aki mostanában, nem volt olyan sokat Bl mérkőzésen a kapuban, viszont a tegnap fantasztikusan védett. 
A tegnapi győzelemnek köszönhetően szombaton a ötgólos előnnyel néz szembe a Zaporozhyevel és remélhetőleg, a következő ellenféllel már a legjobb négy közé jutásért fog harcolni. De addig még van, és mindet csak lépesről lépesre. A következő mérkőzés a Csurgó ellen lesz. Nem szabad alábecsülni egy csapatot sem. 

Hajrá Veszprém! 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések