Egy lépéssel közelebb Vardar-Veszprém 26-29

A Veszprém a mai napon Szkopjéban 26-29-re tudott, győzni, ami azért jó hír mivel így egy lépéssel közelebb került a Veszprém a kölni Final4-hez. A mérkőzés izgalmas volt bár szerintem nem is lehetett másra számítani. A Vardar próbálta tartani a tempót a Veszprémmel viszont nem bírták...... És még mindig azon lázandó szurkolóknak, hogy mi történ a múltkori hétvégi Veszprém mérkőzésen, üzenném, hogy most a Vardar szurkok dobigálták a játékosokat úgyhogy, talán a Szeged szurkolok nem is olyan brutálisan durvák, mind, ahogy azt sokan látják.
A mérkőzés első gólja a 3. percben született meg, de sajnos nem a Veszprém játékos szerezte így a Vardar egyből előnyel kezdte a mérkőzést. Az első veszprémi gólt Momir Ilic szerezte, aki a mai napon kiemelkedő teljesítményt nyújtott és szebbnél szebb gólokat szerzet az egész mérkőzés ideje alatt. Az első félidő 10. percében Aron Palmarsson is önmagadra talált a pályán és elkezdett gólokat szerezni így sikeresen át tudta venni a vezetést a Veszprém. Így 3-4 eredménynél vezettet, előszór a Veszprém és ettől a ponttól kezdve már a Vardar nem is tudott felül kerekedni a Veszprémen, csak egyenlíteni. Ami nem is csoda mivel az első félidő 27. percében Cristian Ugalde góljával már 7-12-re vezettet a magyar csapat, de "sajnos" a félidőbe 9-12 volt az eredmény.
A második félidő első gólját is Momir Ilic szerezte a Veszprém számára és Renato Sulic sem tétlenkedett, mivel 30 perc alatt 4 gólt szerzett. A Vardar a 8. percben egyenlíteni tudott Timur Dibirov góljával így akkor az eredmény 16-16 volt, de ez Aron Palmarssonak nem nagyon tetszett, így hamar tett arról, hogy 16-17 legyen a mérkőzés aktuális eredménye. A végjáték nagyon kiélezette sikeredett hála Igor Karacicnak aki 6 gólig jutott és ezekből a gólokból egyik szebb volt, mint a másik. De szép gólok ide vagy oda a veszprémi játékosokat ez nem nagyon tudta meghatni így a végeredmény 26-29 lett.
A legjobbak támadásban Momir Ilic aki 9 gólt szerzett ebből 3-at büntetőből, Cristian Ugalde aki 5 gólt szerzett és külön szeretném ebből az 5 gólból az egészpályás gólját kiemelni melyet az első félidő 20. percében szerzett valamint Aron Palmarsson aki 7 gólt szerzett. 
A legjobbak védekezésben Schuch Timuzsin aki Mirsad Terzicel hozta kőtelezőt valamint Renato Sulic. 
Valamint szeretném ismét kiemelni Mirko Alilovic játékát melyet Schuch Timuzsin a mérkőzés végén nagy jól megfogalmazta egy interjúban amelyet a Sport tv-nek adott:
„Nagyon jól felkészítettek minket, a Vardar úgy kézilabdázott, ahogy vártuk. Sok energiát fordítottunk a védekezésre, ezért kaptunk csak kilenc gólt az első félidőben. A második játékrészben a támadásunk is fantasztikus volt, és a kapuban is remekeltünk. Alilovic a bravúrjaival nagy önbizalmat adott a csapatnak. Ha talált is lyukat az ellenfél a védekezésünkben, ott volt Mirko. Így sokkal egyszerűbb a kézilabda.”

Összesítésben egy nagyon izgalmas mérkőzésről lehet beszélni . A Vardal küzdőt harcolt az utolsó pillanatig, viszont ez sem volt elég a győzelemhez. A Veszprém ismét bizonyított és én most már biztosra tudom, hogy ők a legjobbak a világon és ezt már csak egy Bajnokok- Ligája trófea támaszthatja alá.
Hajrá Veszprém! 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések