Másodjára is a Veszprém győzött.

Christian Ugalde jóslata beteljesedte, mivel a Veszprém 2 győzelemmel és 0 verséggel zárta az idei SEHA liga Final4-et.
Ez által  a Veszprémnek idén is sikerült megszerezni a SEHA liga nyertesének járó serleget. A Vardar játékosain viszont szemmel láthatóan nem voltak feldobódva ettől a ténytől, hogy idén is  Veszprémé érte el az első helyezést. Viszont véleményem szerint jobb, ha szokják a helyzetet, mivel remélem ebben a hónapban a Veszprém a BL Final4 fogalmát is törli a Szkopjei játékosok agyából.
Ez a mérkőzés sem indult a legkönnyebben a Veszprém számára, de szerencsére most az első félidőben 6-nál több gól született. A mérkőzés első félidejében a Veszprém kapaszkodott a Vardar mellé mivel a Vrdar vezetett, de szerencsére az első félidő 14. percében Iváncsik Gergő találatával először tudott egyenlített a Veszprém és ettől a perctől már csak egy gólos hátrányt próbált behozni a csapat. Sajnos ez nem sikerült a félidő végéig, így 14-15 eredménnyel zárult az első félidő.
A második félidőben sokáig nem tartott a Vardar előnye, mivel a 4. percben Gulyás Péter találatával a Veszprém a mérkőzésen először átvette a vezetést és fordult a kocka, mivel a Vardar próbálta tartani a tempót a Veszprémmel, de ez nem sikerült. A 23. percben már 2 gólos volt az előnye a Veszprémnek, viszont elkezdtek a játékosok egy kicsit pontatlanul játszani, de szerencsére Mirko Alilovic a kapuban remek formában volt, így a végeredmény 28-26 lett.
A legjobb játékosok támadásban, Momir Ilic aki az első négy gólt szerezte, igaz a második félidő 5. percében kisebb szívrohamot hozott a szurkolókra úgy elesett, de ettől fuggetlenul 7 gólt szerzett. Nagy László sem lustálkodott mivel szebbnél szebb gólokat szerzett és ő szerezte meg a Veszprém utolsó gólját, mely neki a 4. góljának számított. Ivan Sliskovic a második félidőben jött és szebbnél szebb dolgokat vitt véghez, sok gólpasszt osztott ki, helyzeteket alakitok ki és mind ez mellet 4 gólt szerzett.
Védekezésben a legjobbak Renato Sulic aki meglehetősen erőszakosan védekezet, de éppen ezért, volt nagyon jó. Schuch Timuzsin aki a védőfal alapját biztosította, na meg az első félidőben, mikor még nem nagyon volt összeállva a csapat, futkosót a Vardar játékosai között, mint a veszett egér és próbálta tartani a tempót a labdával. Valamint Mirsad Terzic aki önmagához méltóan védekezett és nem nagyon engedett, senkit se a kapus közelébe. 
Összesítésben egy izgalmas mérkőzésnek lehetünk szemtanúi, de talán a legfontosabb az, hogy sikerült megvédenie a Veszprémnek a címét. A SEHA liga ez által sikeresen lezáródott számunkra, így „már csak” a Bajnokok- Ligája maradt, na meg persze a válogatott mérkőzések, és a magyar kupa valamint a K&H liga. Remélhetőleg a hónap végéig egy játékos se serül le, és teljes kerettel várhatja majd a hónap végén a Veszprém a Vardart. 

Hajrá Veszprém! 





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések