Magyarország - Feröer-szigetek 31-23 U21 Világbajnokság


(Fotó forrása: IHF) 
A Magyra U21 válogatott a mai győzelmével harmadik helyen zárta a csoportjukban. Ez által a következő ellenfelük a Szlovén válogatott lesz, akik ellen szerdán fognak pályára lépni 19:30- kor.
A mai mérkőzésen talán már látszott a fáradtság a Magyra játékosokon, de még így is helyt tudtak állni a pályán.
A mérkőzés első félidejében Győri Mátyás góljával vették át a vezetést és azután ismételten, ahogy az elmúlt két mérkőzésen a maradék időben náluk volt az előny. A kapus az első félidőben Rózsavölgyi Gergő volt, aki ma is kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Támadásban Török Ádám szerepelt nagyon jól főleg a végjátékban.
A tegnapi mérkőzéshez képest egy sokkal jobb végjátéknak lehettünk szemtanúi. melyhez talán még hozzá tett Pásztor Imi teljesítménye, aki ma remek formában volt. 
Véleményem szerint nagyon nagydolog, hogy egy ilyen csoportban harmadikként tovább jutott a Magyar csapot és remélhetőleg még ennél is tovább fognak jutni a fiuk. 
Gólszerzők: MOLNÁR Balázs 1, FEKETE Dávid 2, VARJÚ Martin 3, UBORNYÁK Dávid 1, SZAKÁLY Benedek 2, SCHMID Péter 2, LIGETVÁRI Patrik 2, RÓZSAVÖLGYI Gergő 1, KOVÁCS Márk 1, SZITA Zoltán 1, GYŐRI Mátyás 8, TÖRÖK Ádám 7

Kapusok: RÓZSAVÖLGYI Gergő 25,0% , PÁSZTOR Imi 26,7% 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések