Magyarország-Norvégia 22-31 U21 Világbajnokság

(Fotó forrása: Nemzeti Kézilabda Akadémia Facebook oldal)
Norvégia ellen léptek a mai nap folyamán pályára a magyar fiuk, viszont sajnos alulmaradtak. Ismét csak nézem az üres oldalt és gondolkozom. hogy mit lehetne írni erről a mérkőzésről. Nehéz nyilatkozni mivel a legtöbb játékost van szerencsém személyesen is ismerni és tudom, hogy ennél sokkal több van ebben a csapatban.
A mérkőzés első gólját Győri Mátyás szerezte, ezután a gól után a norvégok uralták a mezőnyt egészen a mérkőzés 60. percéig. 
Kapus teljesítményről sajnos nem nagyon lehet beszélni mivel egyik kapusunk se úgy védett, ahogy igazán tud. Mind ketten vittek véghez bravúrokat, Rózsavölgyi Gergő az első félidő végén védett jól, míg Pásztor Imi a második félidő végén bizonyított, de azt most sem értem, hogy mind két kapus miért akart egész pályás gólt szerezni és inkább miért nem passzolták le a labdát. Tudom ez csak két gól, viszont ha összegyűjtenénk a mai mérkőzésen a pontatlanság miatt kihagyott gólokat és az elhibázott helyzeteket biztos meg lenne a 9 gól.
A védőfal, ha lehet azt úgy nevezni vagy inkább védőfüggöny se működött hisz a norvégok azt csináltak a magyar kapu előtt, amit csak akartak, és amikor védekeztek a magyarok akkor is általában egy 2 perces büntető lett a vége az akciónak, na meg persze egy norvég gól.
A mérkőzésről nehéz beszélni, sőt talán nem is lehet mivel a Magyra fiatalok semmi maradandót nem alkottak. Szita Zoltán és Füzi Dániel az a két játékos aki ma elfogadható teljesítményt nyújtott.
Reméljük ez után a mérkőzés után egy győzelem fog következni, hisz holnap Chile ellen lép majd pályára  21:00 órakor a Magyar csapat. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések