Magyarország - Macedonia 26-22 U21 Világbajnokság


( Fotó forrása: IHF )
A magyar csapat a mai napon a macedónok ellen lépet pályára. A tét az 5. hely volt amit sikeresen meg is szerzett a magyar csapat.
Az első félidő elején egy nagyon stabil és jó védőfal állt a magyar kapu előtt és mind ez mellet még Pásztor Imi is remek formában volt. Sajnos a támadó játékban nem remekelt a magyar csapat így a macedónok diktálták a mérkőzés elején tempót. Ez szerencsére nem tartott sokáig mivel Kovács Márk vezényletével a magyarok egyre több gólt tudtak szerezni és így a félidőben 14-11 volt a mérkőzés állása.
A második félidőben a magyarok tudták diktálni a tempót, így nem volt kérdés már hogy ők is fognak győzni. A kapus teljesítmény ismét fantasztikus volt akár csak az első félidőben valamint támadásban sokkal pontosabban vezettek végig a helyzeteket. Így már csak élvezni kellet nekünk szurkolóknak a mérkőzést és aztán örülni az 5. helynek.
Valamint külön dicséret illeti Győri Mátyást akit beválogattak Világbajnokság álom csapatába.
Összesítésben véleményem szerint ezen a tornán a Magyar fiuk nagyon jól szerepeltek csak kettő dolgot sajnálok. Az egyik, hogy a kézilabdát szerető emberek nagyon kevés százalékká követte figyelemmel a tornát, mert inkább Aron Palmarssonnal foglalkoztak és a másik az a bíráskodás volt ami undorito volt. Konkrétan talán két mérkőzés volt ahol igazságosan fújtak és ezzel szerintem élvezhetetlenné tették a Magyarok mérkőzéseit.
Minden elismerés és dicséret ezeket a fiukat illeti, akik mindent megtettek az összes mérkőzésen és én tiszta szívemből remélem, hogy mindegyiküknek sikerül majd feljutni az úgynevezett nagy válogatottba, hisz a legtöbbeknek ez volt az utolsó tornája ezzel a csapattal. 
Szép volt fiúk!
Gólszerzők: MOLNÁR Balázs 1, VARJÚ Martin 2, UBORNYÁK Dávid 1, SZAKÁLY Benedek 1, SCHMID Péter 3, LIGETVÁRI Patrik 3, KOVÁCS Márk 8, TOTH Attila 1, GYŐRI Mátyás 2, TÖRÖK Ádám 4
Kapusok: ROZSAVÖLGYI Gergő 42,1% , PÁSZTOR IMI 50,0%   

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések