Magyarország - Szlovénia 26-25 U21 Világbajnokság

(Fotó forrás: IHF)
Sikerült a Magyar U21 válogatottnak bejutnia a legjobb 8 közé. Talán az eddigi legszorosabb mérkőzését játszotta a Magyar csapat az Algériai tornán, de az egyik legjobbat is.
A mérkőzés első félidejében a Magyar csapat uralta a pályát Győri Mátyás góljaival és Pásztor Imi teljesítményével voltak pillanatok, hogy 4 gól is volt a különbség. Viszont ez a 4 gólos különbség a félidő végére csak 2 gól lett így a félidőben 12-10 lett az eredmény.
A második félidőben a Szlovén válogatott az 5. percben Gal Marguc góljával egyenlíteni tudott (12-12) és ez után a gól után a hosszabbítás végéig fej fej mellett haladt a két csapat. 
A Magyar csapat dolgát az sem könnyítette, hogy Győri Mátyást kiállították a félidő elején mert véletlenül eltalálta a kapust.
Egy nagyon izgalma mérkőzés volt, küzdöttek és harcoltak a Magyar fiuk és a ami a legfontosabb egy másodpercig sem adták fel. Amit ki szeretnék emelni az Pásztor Imi teljesítménye mivel a mai győzelemhez rengeteget hozzá tett azzal a teljesítménnyel amit a kapuban nyújtott. 

A holnapi napon a Spanyol válogatottal nézz szembe a Magyar csapat 21:45-kor.  

Magyarország: Rózsavölgyi Gergő , Pásztor Imre (kapusok), Molnár Balázs 1, Fekete Dávid 1, Varju Martin 2, Ubornyák Dávid 1, Szakály Benedek, Füzi Dániel 4, Schmid Péter 1, Ligetvári Patrik 5, Kovács Márk 1, Szita Zoltán, Gábor Marcell, Tóth Attila, Győri Mátyás 4, Török Ádám 6

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések