2 pont a lényeg

A Veszprém mai mérkőzése megfelelt a "kötelező elvárásoknak". Ahogy Xavi mondta lényeg, hogy megvan a két pont és a jövő hétvégén keményebb mérkőzés vár otthon a fiukra. Na de ne a jövőbe tervezzünk, hanem maradjunk a mai mérkőzésnél.
Az első amit ki szeretnék hangsúlyozni azaz, hogy a két kapusunk azaz Alilovic és Roli ma is fantasztikusan helyt álltak és mint ketten 40% felett végeztek.
A mérkőzés eleje kedvezte a Veszprémi csapatnak mivel Alilovic hárított és ennek következtében a Veszprém szerezte az első gólt vagyis pontosabban Ilic. Ez a lendület sajnos csak a 3, percig tartott amikor is Alilovic 7 méteres védése után Máté kihagyta az első helyzetét majd ezután a 8. percben a Török csapat átvette a vezetés így 3-4 volt az állás a 10. percig amikor is Mirsad az 550. Veszprémi góljával egyenlített így az állás hamar döntetlen lett. Majd nagyon hamar a Veszprém átvette a vezetést amit az utolsó percig tartott Máté góljával. A 14. percben a Veszprémnek sikerült 4 gólos vezetést kiküzdeni viszont elég hamar fel tudod jönni az ellenfél.
A 18. perctől kezdve a Veszprém sort cserélt ugyanis feljött a pályára Ivan, Renato, Chema és Ugalde. Renato hamar bizonyított is mivel az első támadásából sikerült is gólt szereznie. Viszont rengeteg eladást és technikai hibát követett el a Veszprém és éppen ezért egy adott pillanatba a Besiktas feljött 2 góllal így az állás 12-10 lett. De szerencsére a Veszprém amilyen gyorsan kiengedett és ennek következményébe a Besiktás feltudod jönni pont ugyan olyan gyorsan kezébe tudta venni a mérkőzést és elmenni 4-6 góllal.
A második félidő nem kezdődött valami fényesen mivel a Besiktas egyből gólt tudott szerezni és Aron kihagyta az elé helyzetét. Szerencsére Roli ugyan olyan jó teljesítmény nyújtott mint Alilovic az első félidőben.
A 3. percben Rolinak is sikerült hárítania egy 7 méterest. Gol, gólt követett és kihagyott vagy eladott helyzet követte egymást. Viszont meg kell, hogy jegyezni ma a Veszprémnek a balszélső teljesítménye átlagon aluli volt , mivel Cristian és Gergő összesen 8 helyzetet hagyott ki.
Viszont szerencsére volt 3 nagyon eredményes játékos támadásban ezek pedig Ilic aki megint 9 gólig jutott, Andreas aki a szokásához híven 4 lehetetlen helyzetből 4 gólt szerzet és Peti aki 4 gólt szerzet balkezes átlövő posztról. Védekezésben megint a mester 3-as érdemel véleményem szerint kiemelést ezek pedig Timu, Mirsad és Ilic.
Ahogy már említettem jövőhéten még nehezebb mérkőzés vár a fiukra ahol ugyancsak nagyon fontos lesz a győzelem mivel a THW Kiel-t fogadja otthonába a Veszprém. Hajrá Veszprém!




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések