Gasper Marguc mindenek felett.

Mi a csapat játék? Milyen a tökéletes csapat? Milyen amikor egy játékos a nyakába veszi az egész csapatot? Ma ezekre a kérdésekre mind választ lehetett kapni. Gasper előtt le minden kalappal, azt a a nyomást így elviselni, mint ami a vállán volt egész végig.
A Veszprém egy csapat ami a mai játékon tökéletesen látszott.Rég láttam ilyen mérkőzést mint ma izgalmas volt erőteljes és talán ez a kézilabda. Hogy nem lehet tudni sohasem mi lesz a végeredmény. A mérkőzés már az első pillanattól nem kedvezett a Veszprémnek mivel az első támadásunkba belemenést fújtak, de szerencsére a veszprémi fal is tudta hárítani a Zagrab első lövését. Az első gólt a Veszprém szerezte vagyis pontosabban Andreas a 2. percben, de erre jött is a gyors válasz a zagrabi csapattól. A mérkőzés elején a Veszprémi játékosokon letehet látni egy adag határozatlanságot, pontatlanságot amire csak még rá tett egy lapáttal az amikor Ilicet kiáltottak piros lappal a semmiért, de nem ez volt az egyetlen ilyen eset mikor a birok igazságtalanul bíráskodtak, de nem a birokon múlt ez a mérkőzés.
Lehet csaltak, de sajnos így is lett egy sérült játékos aki nem más min Christian. Talán ez a legrosszabb dolog ami történhetett ezen a hétvégén a Veszprémmel mivel most balkezes átlövő nélkül kell játszani. Ez is közre játszott, hogy ennyi kimaradt helyzete volt a Veszprémiek mivel nagyon sok labdát akartak balkezes átlövőre játszani csak sajnos nincs meg nem volt akire. 
A második félidő sem volt a legjobb mivel a Zagrab itt is uralta az egész játékot. Tulajdonképpen az egész mérkőzést ők uraltak kivéve az utolsó őt percet amikor is a 29- percben Gasi gólt szerzett majd elvették a zagrabiaktol a labdát. Persze ehhez az is közre játszott amikor Roli a 12. percben védet egy hétméterest ennél több nem is kellet. 
Ősszegésgében akárhogy is nem játszottak ma valami fényesen a fiuk mégis van 3-3 játékos aki kiemelést érdemel szerintem. Támadásban egyértelmű, hogy Gasi (8) az első akit kiemelek mivel o vállalata az egész terhet és cipelte a csapatot, Ivan aki igaz csak 3 golik jutott, de ma valami fantasztikus volt rengeteg hétméterest harcolt ki na meg persze Andreas se volt ma rossz aki ugyan csak 3 gólig jutott de az a 3 gól akkor jött amikor kellet. Védekezésben Ivant szeretném kiemelni mivel itt is mutatott fel eredményt és megmutatta, hogy nagyon is helye van a csapatban, Terzic és Sulic/ Andreas akiket még kiemelnék. 
Véleményem szerint ez a mérkőzés nem csak arra volt jó, hogy ezzel a győzelmemmel csoport elsők lettünk. Nem ennél van egy dolog ami sokkal fontosabb méghozzá az, hogy a Veszprém egy csapat játszanak akármilyen rosszul. Szép volt fiuk! Hajrás Veszprém! Holnap is van mérkőzés, de remélem az már kevésbé lesz ennyire izgalmas.


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések