Fordult a kocka

A Francia-Magyar hétvége: egy győzelem, egy döntetlen és egy vereség. Sajnos pont a Veszprém hozta erre a hétvégére azt a vereséget, de azért legyünk őszinték nem szégyen kikapni egy ilyen PSG-ől. Vagy őszinte leszek, azért rossz lehet nem szégyen , de nem is dicsőség mivel amit ma a Veszprém véghezvitt támadásban az valami borzalmas volt.
Volt egy játékos aki ma tartotta a lelket a csapatban és reményt adott a reménytelen helyzetekben. Ez Mirko volt aki ma olyan bravúrokat mutatott be, hogy nem is gondoltam volna, hogy ennyire jó kapus. Már a mérkőzés első percében egy bravúrral indított és ettől kezdve 60 percen át bravúrt bravúrra halmozott, de talán a két legfontosabb hárítása az a második félidő 28. és 29. percében mutatta be előszór Hansean aztán Abalo lövését hárította. De sajnos ettől függetlenül egy egyéni hiba miatt 0 ponttal tér haza a Veszprém
A mérkőzés eleje már nem indult fényesen a Veszprém számára mivel Ilic 1 percben szerzett gólja után csak 9 perc múlva azaz a 10. percben sikerült Gergőnek gólt szerezni, de addigra már a Párizs 4 góllal rendelkezett így az eredmény akkor 4-2 volt.
Ezután a mélypont után úgy tűnt , hogy a Veszprém felzárkózhat és innentől fej fej mellet haladt a két csapat viszont mindig a Párizs vezetett. Kivéve a 13. percben amikor is Gasi labdát szerzett és utána értékesíteni is tudta majd a 18. percben tudod még a Veszprém döntetlenig jutni és ekkor Ugalde dobott egy gólt Ivan passzából. És egyben az első félidő 18. percében került a Veszprém a legközelebb a győzelemhez is viszont a Párizs a gyors játékával hamar kiverte a fejünkből a győzelmet mivel Abalo gyors létámadást gyors létámadásra halmozott és Hansen leláthatatlan volt.
Viszont voltak pozitívumok is a mérkőzésen például a 15. percben Ivan segítségével ki lett pontozva Nicola Karabitis piros lappal ami azért ritka dolog.  Vagy akár amikor a második félidő 10. percében Ivan háttal lőtt egy gólt amit igaz nem adtak meg de attól még nagy teljesítmény.
Röviden összefoglalva nem játszott rosszul a Veszprém, sőt nagyon együtt voltak a pályán csak sajnos a Párizs egy csapattá érett amit most a Veszprém megtapasztalt. És a Párizs a mai napon egy nagyon gyors tempót diktált a mérkőzés elején mellyel a Veszprém "kutyaszorítóba került" mivel a Veszprém mind tudjuk nem a gyors játékáról híres, de ezzel szemben remekül tartották magukat.
De nincsen bejegyzés kiemelt játékosok nélkül. Ezek a játékosok pedig támadásban Aron aki a Veszprémi  ittléte alatt a legsikeresebb mérkőzését tudhatja maga mögött mivel 7 gólig jutott el és egyik gólja szebb volt mint a másik. Például a második félidő 5. percében szerzett gólja mellyel a Veszprém feljött 3 góllal így akkor az eredmény 18-15 lett. A második játékos akit kiemelnék az nem más mint Renato aki igaz rontott, de amikor kellet akkor belőtte a gólt, talán ezét is szeretik ennyien mivel , ha nagyon kell akkor belövi a gólt. A harmadik játékos akit kiemelnék az Andreas mivel akár csak Sulic, nem lőtt olyan sok gólt csak 3 , de az akkor lőtte és olyan szituációkból amik reménytelenek volta.Védekezésben Szerintem Mirsad, Timu és Ivan volt a legjobb a mai napon.
 De a mai mérkőzésből is megtudtam valami ujjat méghozzá azt, hogy a Veszprém harcol a pályán úgy mint a Németek, és az utolsó percig ott volt a szemükben a győzni akarás és ennél több nem kell.
Most 3 hét szünet vár a fiukra Bajnokok ligájában, remélem Celjében is nagyot alkotnak a fiuk és csoport elsők leszünk, bár nem az a lényeg hanem a végső győzelem és az, hogy a BL trófea végre a Veszprémi arénába landoljon. Hajrá Veszprém!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések