Szoros mérkőzés nagy teljesitmény.

Nem sikerült nyerni a Szegednek a Barcelona ellen viszont, szerintem így is nagy teljesítmény amit ma láthattunk. Igaz az első gólt a mérkőzésen a Barcelona szerezte, de tényleg ennél szebb mérkőzést rég láttam.
Látszott a szegeden, hogy küzdeni akar és nyerni az utolsó másodpercig. Viszont sok tényező közrejátszott abban, hogy a Szeged nem tudod győzni.
Amint már említettem az első gólt sajnos a Barcelona szerezte mivel Balog első próbálkozását Saric hárította. Aztán a Szeged a második támadását is elrontotta csak ott nem a kapus hárított hanem eladták a labdát a fiuk. De aztán jött az egyike azoknak az embereknek akik tulajdonképpen egész végig a hátán vitték a csapatot, ez a játékos nem más mint Kallman Jonas aki a mérkőzés végéig feltornászta magát 7 gólig ami 7 lövésből sikerült, ezt külön szettném kiemelni mivel amit ma Jonas végigvitt ma az nem volt semmi. Na de térjünk vissza a mérkőzéshez a gól után szerencsére Siera hárított és utána Feri szerzett egy gólt így a szeged feljött 2-2. Sok ideig a két csapat fej fej mellet haladt mivel Siera fantasztikusan védett és nagyon jók voltak a szegedi játékosok támadásban is. A Szeged utoljára az első félidő 23, percében vezetett amikor is Bombac hétméteresével feljöttek 12-10, de sajnos ez volt az utolsó pillanat mikor vezetni tudott a szegedi csapat mivel a Barcelona hamar egyenlített sőt átvédte a vezetést az első félidő végén.
A második félidő se volt valami rózsás. Tény sokszor feljött a Szeged, de sajnos hamar kiment belőlük az a lendület ami odáig vitte őket. Rengeteg eladott labda volt a Szeged részéről amit természetesen a Barcelona ki is használt, plusz a birok se nagyon kedveztek, de tudom a birok sose hibásak ők mindig szentek bár voltak olyan Belemenések meg belül védekezések a Barcelona részéről melyet a tegnap látott két bíró akik a Zagrab - Veszprém mérkőzést irányították, hát igen azok ma fél Barcelonának piros lapot adtak volna.
De bírókat félre téve és eladott labdákat, ami szerintem a második félidőben a Szeged vesztét okozta az a kapus teljesítmény volt, mivel Sierának már nem ment és Wyszomirskinek se, ez meg nem volt a legjobb dolog ami történhetett a Szegeddel. Viszont, ezzel szemben a Szeged egész végig ott volt a pályán lelkileg és küzdőt. De így is van 3-3 játékos akiket kiemelnék ezek pedig Támadásban mint már említettem Jonas, Dean és Balog aki igaz, hogy sok labdát adott el, de ettől férgetlenül 7 gólig jutott. Védekezésben ugyan csak Jonas és Dean volt szerintem alapember plusz még Zubai.
Talán amiért a Szeged nem tud nyerni ilyen nagy csapatokkal szemben mint a Veszprém vagy Barca az nem más mint az, hogy nem tudják még kezelni a sorsdöntő helyzeteket. Persze ez változhat, sőt remélem változni is fog mivel nagyon jók és megérdemlik, hogy a legjobbak között legyenek.




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések