Kézilabda Home Office I. Rész - Ancsin Gábor

 Ancsin Gábor a magyar kézilabda egyik legkiemelkedőbb jobbátlövője, aki jelenleg a Grundfos Tatabánya KC játékosa. Számtalanszor bizonyította tehetségét és rátermettségét a kézilabdáról. Első napon számára tettem fel pár kérdést a kialakult helyzetről.

( Kép forrás: Grundfos Tatabánya Kézilabda Csapat Facbook Oldala )

- A kialakult helyzet miatt mivel töltöd mostanában az idődet?
-  Igazából a napjaim nagyjából ugyan úgy telnek. Reggel felkelek, elmegyek a kutyáimmal sétálok egy nagyot. Szerencsés helyzetben vagyok, mert vidéken tartózkodunk, és itt eltudok menni velük olyan helyekre ahol nem, találkozok senkivel. Majd edzés, filmezés, olvasás. Sajnos semmi izgalmas.
- Hogyan próbálod magad formában tartani?
- Kaptunk edzésprogramot erre az időszakra, és azt csinálom. Illetve amikor nagyon unatkozom youtubeon nézek különböző edzésvideókat, és azokat próbálom megcsinálni.
- Mi a véleményed arról, hogy a szezont lehet nyáron/ősszel szeretnék folytatni?
- Fogalmam sincs, hogy ennek mikor lesz vége, ezért nem tartom valószínűnek, hogy folytatni tudjuk a bajnokságot. Igazából tartok is attól, hogy ha hirtelen elkezdjük ennyi kényszerpihenő után, akkor rengeteg lenne a sérülés.
- Mi az, ami motivál/reményt ad ebben a helyzetben számodra?
- Az motivál, hogy minden rossz után valami jónak kell történnie. Amennyiben újra elkezdőik a bajnokság ne kelljen a nulláról kezdeni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések