Kézilabda Home Office IV. Rész - Bohács Sándor


Bohács Sándor az FTC-HungaroControl jelenlegi játékosa. Kiváló teljesítményt mutat klubcsapatában valamint a válogatottban is bizonyította már tehetségét. A mai napon neki tettem fel kérdéseket.  

- Hogyan telnek most a mindennapjaid? Mit csinálsz szívesen a szabad idődben?
- Viszonylag korán felkelek, az első dolgom, hogy feldobjam a napomat, elkészítem a kedvenc, egyedi reggelimet, a kolbászos tojásos tortillámat (egyszerűen nem tudom megunni). Délelőtt elvégzem a klub által előírt edzés(eke)t, a délután folyamán pedig igyekszem az időmet a szabadban tölteni (séta,bicikli), ha van lehetőségem, akár egy rövid horgászatra is elugrom. Az estéket pedig pihenéssel, olvasással töltöm.
- Hogyan tartod magad formában?
- Az edzések ilyenkor sem állnak le, az erőnléti edzőnk (Pozsonyi Zsolt) rendszerint elküldi az egész csapat számára a heti edzéstervet. Nyilván a helyzetre való tekintettel korlátozottak a lehetőségeim, de igyekszem maximálisan teljesíteni őket. Ezen felül odafigyelek az étkezésemre is, de ha édesanyám süt valami édességet, azért azt megkóstolom.
- Mi hiányzik a legjobban a koronavírus előtti időszakból?  
- A csapattársak, az edzések, a mérkőzések, és maga az a ritmus, amihez hozzászoktam a versenyidőben.
- Szerinted a kialakult helyzet miatt mi lesz a mostani szezonnal?
- Őszinte leszek, gőzöm sincs. Nem tudni, hogy meddig fog tartani ez az állapot. Nem is szoktam ezen gondolkodni. Az én feladatom, hogy kondiban tartsam magam, és bármilyen döntés is szülessen, én játékra kész állapotban legyek.
- Hogy érzed magad az FTC-nél?
-  Nagyon szimpatikus minden, szeretek itt lenni. Minden adott ahhoz, hogy kihozzam magamból a maximumot. Jó a csapategység mind a pályán, az öltözőben, és azon kívül is. Talán ez az, ami a legjobban tetszik.
- Hogy értékeled ezt a szezont?
- Térjünk vissza erre a kérdésre akkor, amikor már vége a szezonnak. Az, hogy most előkelő pozícióban vagyunk, még nem jelent semmit, nagyon sűrű a mezőny, egy mérkőzés is nagyban befolyásolhatja a tabella végkimenetelét.
- Melyik a jelenlegi szezonból a legemlékezetesebb mérkőzésed?
-  Minden győzelemnek megvan a maga szépsége. De talán ami a legemlékezetesebb, az a Tatabánya elleni oda-vissza győzelmünk.
- Mi motivál téged ebben a helyzetben?
-  Ha a kézilabdáról van szó, és folytatódik a bajnokság, akkor a soron következő meccseinket behúzni. Ha pedig nem a kézilabdáról, akkor pedig a horgászat. Nagy álmom, hogy egy 20 kg feletti halat cserkésszek horogra a kedvenc víztározómból, aminek idén nyáron el is jön az ideje.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések