Kézilabda Home Office VIII. Rész - Fekete Bálint


Fekete Bálint a Liberbank Cuenca játékosa. Idén ő is szerepet kapott az Európa Bajnokságon. A mai nap őt kérdeztem, hogy hogyan tölti mindennapjait.


- Hogy van, a térded? Mikorra várható, hogy 100%-os lesz a lábad?
- A műtét jól sikerült, nincs fájdalmam a térdemben. Hétről hétre keményebb munkát tudok végezni vele. Picit nehezebb így, hogy itthonról kell, a rehabilitációt csináljam, de van segítségem. Így is nagyon hasznos munkát tudok végezni. A cél most a műtött lábamra az izom visszaépítése. A következő szezon elejére már 100%os leszek. Az alapozásból talán kimaradok, de sokat nem veszítek a következő bajnokságból.
- Hogyan telnek most a mindennapjaid? Mit csinálsz szívesen a szabad idődben?
- A napok gyorsan eltelnek, rehabozom, edzem, és biciklizem. Sajnos a futás majd csak később lesz megengedett. Nyilván pihenek is, amit sorozat nézéssel, társasjátékkal, napozással vagy videojátékozással töltök.
- Mi hiányzik a legjobban a koronavírus előtti időszakból?  
- Hiányzik a mozizás, kávézgatás és a sport. Borzasztó, hogy nincs mit nézni így a tv-ben.
- Mi a véleményed a bajnokságok lezárásáról?
-  Meg tudom érteni, hogy a bajnokság lezárása mellett döntöttek. Sajnos ez néhány csapatnak most nem kedvez, de más logikus döntés nem igazán van. Kíváncsi vagyok a többi bajnoksággal mi lesz.
- Hogy élted meg a januári Európa bajnokságot?
- Az EB az egy álom volt. Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehettem. A legjobb része talán az a rengeteg pozitív visszajelzés és biztatás, amit kaptunk az EB alatt.






Megjegyzések

Népszerű bejegyzések