Édesapaám na ilyen lovat kértem

Hát ez a Veszprém. Ennél szebb mérkőzéssel nem is szolgálhatót volna a fiuk. 44 gólt szerzett a mai napon a Veszprémi csapat, Cristian nagyon jó formában volt amit úgy mutatott ki, hogy 7 gólt szerzett.
A Veszprém játéka a mai nap fantasztikus volt. Jó volt a labda játék, jó volt a játékosok közti taktika egyszóval olyanok voltak a pályán mit az Istenek.
Egy ekkora vereség után így felállni ráadásul úgy, hogy eléggé fáradtak voltak, azért nem semmi. Ezzel csak egy dolgot bizonyítottak be megint méghozzá azt , hogy mennyire egy fantasztikus és jó csapat amelyik ritka jó csapatjátékkal rendelkezik.
Szerencsére gyors és szép győzelemmel vigasztalódhatunk mi is meg a játékosok is. A mai nap egy teljesen más csapatott láthatunk a pályán ( szerencsére) mint csütörtökön. Szerintem ez a lényeg ,hogy ennyire ujja tudtak épülni és, hogy látszott a játékosokon, hogy teljes mértékben ott vannak és nem a "fekete csütörtökön" járt az eszük.
 Ne de akkor jöjjön is a 3-3 játékos. Támadásban mindenféleképpen Cristian volt toronymagasan a legjobb(7), Ivan aki mérkőzésről mérkőzésre egyre jobban játszik (4) és Momo (5)és védekezésben véleményem szerint Mirsad, Momo és Chema teljesítménye érdemel kiemelést na meg persze megint Mirko aki fantasztikusan védet ma is.
Ennél szebb mérkőzésre a mai napon nem is számíthatunk volna. Hajrá Veszprém!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések