Elveszített küzdelem és bizalom?

Nehéz egy bejegyzést jól kezdeni pláne, ha ilyen. Megint nem sikerült a Veszprémnek győzelmet szereznie és akárhogy is csűrjük csavarjuk Veszprém elvesztette ezt a mérkőzést. Tudom nem könnyű Plockba nyerni, de kifogásokat mindig lehet kapni.
Őszinte leszek, nagyot csalódtam bennük, emlékszem mikor Mocsaival csinálták ezt a fiuk, hogy az utolsó percekben elveszítik a  mérkőzést. Ott volt, megvolt nyerve erre, Nagy Laci pontatlanul lőtt és nem csak  mérkőzés végén hanem az egész mérkőzésen, Chema kifáradt pedig tényleg jól irányította a csapatot csak Orteganak le kellet volna vennie az utolsó 10-15 percbe mikor mar lattá, hogy Chema a szó szoros értelmében esik össze a fáradságtól.
Lehet megint azt mondani, hogy azért kaptunk ki mert csaltak a birok. Ha a világ legjobb csapata akarunk lenni akkor nincsenek kifogások, hogy csaltak a birok, Plockaba nehéz győzni. Nem nincsen ilyen be kell vallani nem játszottak jól a fiuk bármennyire is fáj.
Imádom ezt  a csapatott éppen ezért is fáj nagyon a tegnapi úgymond vereség mivel tudom, hogy sokkal több van ebben a csapatban mint amennyit a tegnap mutattak.  Ahogy Roli mondta "Mondanom kellene valamit, de nem tudok mit mondani".
A tegnapi mérkőzésen mutatott játékra ugyan azt lehet szerintem mondani mint a Super Globe döntőben mutatott eredményreebből legjobb 8 se lesz nem , hogy final4. Nem az , hogy nem bízok a játékosokba, de nem is adnak okot a bizalomra és ez a legnagyobb baj. Nem törődnek azzal a sok ezer emberrel akik ott vannak melletuk?? Hol a múlt évben látható csapat?? 
De ettől függetlenül szerencsére vannak olyan játékosok a csapatban akik tartották a lelket a szurkolókban. Támadásban Andeas vagy ahogy sokan hívják Andriska aki 6 gólt szerzett, ugyan ennyi góllal Gasi és végül IIlic aki 4 gólt szerzett. Védekezésben Timu volt nagyon ott és az utolsó másodpercig küzdött, Mirsad aki ugyancsak mindent beleadott és Ilic, na meg persze a két kapus akire egy rossz szót nem lehet szólni Mirko is meg Roli is nagyon  teljesítményt nyújtott a tegnap. 
Sok embertől hallottam meg olvastam is , hogy talán a csapatra ráférne egy edző csere. Talán így van. Ortega talán már nem tudja a csapatot jól irányítanitúlságosan elfogult Lacival és Chemaval. Éppen ezert talán mikor Lacinak nem ment a tegnap nem merte  levenni. Jó tudom könnyű okoskodni a kanapéból, de nem erről beszelek elismerem Ortegat és Lacit csak....mindegy talán igaza van annak a több ezer embernek aki azt mondja, hogy a Veszprémnek kéne egy edző csere , ha BL-t akarunk nyerni. Bármennyire fáj nekem ez az igazság mert ezzel a teljesítménnyel, sokáig nem jutunk. Egy mondattal a végére a Veszprém mottója lepésről lépésre... igen a Veszprém lépésről , lépésre egyre rosszabb. Hajrá Veszprém és ilyenkor kell a legjobban a csapat mellé állni. 



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések