,,ha a csapattal együtt dobog a veszprémi szív, akkor másnak esélye sincs”

Nos igen elérkezett az a nap ami meghatározó nap a csapat életébe mondhat bárki bármit. A mai napon kell bizonyítaniuk a fiuknak, hogy tényleg egy rendíthetetlenen csapat.
Ma mi szurkolok is kell bizonyítsunk, hogy igen is a fiukkal vagyunk a rossz napokon és nem csak akkor amikor nyernek, és aki csak akkor van velük... hát az minden csak nem szurkoló.
Ma sajnos nem lehetek ott Veszprémbe, de 900 km-ől is buzdítóm a csapatomat, a példaképeimet, azokat az embereket akikkel már volt szerencsém találkozni és egy fokig megismerni őket. Igen nekem ők a mindeneim főleg a mai nap. Kíváncsian várom ezt a mérkőzést, de ki nem? Áttol eltekintve, hogy a Flensburgal játszunk akik azért nem egy akármilyen csapat.
Igaz sajnos nem lakhatok Veszprémbe sőt, sajnos Magyarország területen sem, de mégis úgy érzem Veszprémi szívem van. Ők tartják bennem a lelket. Ők azok akikre felnézek, akiket imádok, akikért képes vagyok 9 órát utazni akikért minden tőlem telhetőt megteszek. Náluk jobb csapatot nem kívánhat egy szurkoló és éppen ezert kell őket támogatni és buzdítani a mai napon.
Eredménytől független mindig is ez a csapat lesz a mindenem és ugyan úgy fogom nézni minden mérkőzésüket. Hajrá Veszprém!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések