Egy csapat, egy szív!

Ahogy írtam a délelőtti bejegyzésemben , sok minden múlik ezen a mérkőzésen és igazam is volt. A Veszprém bebizonyította, hogy igenis egy jó csapat. Amit ma láttam az igen, ez a Veszprém.
Xavi valami olyan tett a csapattal amire Ortega nem volt képes, bár Xavi ezt Ortega sikerének vallotta.
Szerintem nem az volt, mivel végre valaki aki rendet és csendet tudod diktálni.
Na de akkor beszéljünk is a mérkőzésről, ez a mérkőzés ez igen. Imádtam és sokszor vissza fogom majd nézni. Támadásban a három legjobb ember véleményem szerint Ilic(9), Christian(3) és végre ez az igen emberek bekövetkezett ez a momentum az életembe Aron Palmarson(4) érdemel kiemelést. Védekezésben Mirsad, Christian és ki más mint Schuch István Timuzsin teljesítménye érdemel kiemelést.
Egy dolgot meg kell, hogy jegyezek Xavival kapcsolatban, méghozzá azt, hogy beépíti az új játékosokat a csapatba ami nagyon nagy pozitívum a szemeben.De ettől eltekintve az amit a szurkolok a mérkőzés elején és a végén csináltak le a kalappal emberek ez igen. Ortega nevének skandálása az valami, hihetetlenül megható pillanat volt.
Sok dolog történ az elmúlt egy hétben ezzel a csapattal, de úgy érzem ez felett szemet kell hagyni, ahogy Ortega mondaná az már a múlt lépesről lépésre kell haladni. És tudjátok? Teljesen igaza van hájiba nyalogatjuk a sebeinket, hogy nincsen Ortega, nem kell félre érteni imádtam Ortegat de túl kell lépni azon most már véglegesé vált a szemembe, hogy a Veszprémnek van edzője.
Nem tudom ki, hogy látta a mai mérkőzést, de volt/van edzőnk köszönöm ezt a mai csodalatos örömteli mérkőzést ami azért nem volt hibátlan mivel voltak technikai hibák, de akkor is nyertünk és ennél semmi se volt fontosabb. Hajrá Veszprém!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések