Hajrá Magyarok!

Tegnap előtt, kezdetét vette az Európai bajnoki selejtező. Úgy gondolom ha írtam a Quatari Világbajnokságról, ez a rendezvény is megérdemli, hogy írjak róla (mintha, valami megtiszteltetés lenne). Na de "viccet" félre téve összesen 3 mérkőzést láttam vagyis néztem meg.
 Az első mérkőzés amiről kutya kötelességem beszélni vagyis írni, a tegnapi  Oroszország- Magyarország mérkőzés. Végre, írhatok egy Magyar válogatott mérkőzésről. Bármi hihetetlen ezt vártam a legjobban, hogy ne csak Veszprém és Szeged legyen. Legyen ebből a "két" csapatból egy csapat, mert mégis csak az igazi mikor Magyar válogatott játékos ként lépnek pályára. Na jó persze nem csak erre a két csapatra épül ez a válogatott, hanem még van más csapatból is játékos. Pontosan nem tudom de, ha jól számolom akkor 6 vagy 5 csapatból vannak a játékosok összerakva.
A MAGYAR FÉRFI KÉZILABDA-VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: MIKLER Roland (MKB-MVM Veszprém), SZÉKELY Márton (Balatonfüred)
Jobbszélsők: GULYÁS Péter (MKB-MVM Veszprém), HARSÁNYI Gergely (Grundfos Tatabánya)
Jobbátlövők: ANCSIN Gábor (Mol-Pick Szeged), BALOGH Zsolt (Mol-Pick Szeged), NAGY László (MKB-MVM Veszprém)
Irányítók: CSÁSZÁR Gábor (Kadetten Schaffhausen, svájci), LÉKAI Máté (MKB-MVM Veszprém)
Beállók: BÁNHIDI Bence (Balatonfüred), SCHUCH Timuzsin (MKB-MVM Veszprém), ZUBAI Szabolcs (Mol-Pick Szeged)
Balátlövők: BODÓ Richárd (Grundfos Tatabánya), ILYÉS Ferenc (Mol-Pick Szeged), NAGY Kornél (Dunkerque HB, francia)
Balszélsők: GAZDAG Tibor (Csurgó), IVÁNCSIK Gergő (MKB-MVM Veszprém)
Szövetségi kapitány: Talant DUJSEBAJEV
Szerencsére valaki az NSO-tól szépen kiírta a játékosokat. Viszont ez a keret amely itt látható nem volt teljes a tegnapi mérkőzésen mivel Peti nem játszót mert becsípődött egy ideg a derekában ha jól emlékszem (elnézést a memóriám nem a legjobb, öregszek). Na de megint vissza térve a mérkőzésre. Ahogy láttam Talant két sorra osztotta a válogatott keretéét. Egy Veszprémi és egy Szegedi sor, és így is ment a legjobban a válogatott. Amikor elkezdte kombinálni a két csapat játékosait az Oroszok a 9 gólos hátrányt ledolgoztak 4 gólra. Nos hát igen addig a pontig nem volt valami érdekes a mérkőzés utána vált azzá de a lényeg, hogy megtudtuk verni otthon azaz Oroszországban az Oroszokat. Támadásban a három legjobb ember Császár Gabi, aki megmutatta, hogy igenis tud ő ha akar. Nagy Laci aki mindig akkor lőtt gólt amikor a legnagyobb szűkség volt rá és Iváncsik Gergő aki csak hozta a formáját, na meg plusz egy játékos Bánhidi . Védekezésben Timu, Ancsin és Feri akit kiemelnék mert fantasztikusak voltak, főleg Timu de lehet, hogy ezt azért látom így mert Veszprém drukker vagyok.
Én nem kívánok mást ennek a magyar válogatottnak csak azt, hogy holnap is legyenek ennyire jók.
Na de a másik két mérkőzés amit megnéztem Németország- Spanyolország és Norvégia- Horvátország. Hát sajnos egyik mérkőzésen sem az a válogatott nyert akikkel tartottam. Tény nagyon szeretem a Német válogatottat csak ne a Spanyolokkal játszanak mivel ott van Chema, meg Ugalde is csak sajnos sérülés miatt most nem léphet pályára (utólag is köszi Vranjes)
A Horvátokkal meg ugyan ebből az indokból kifolyólag tartok hisz ott van Mirko aki bebizonyította, hogy milyen jól felépült és nem csak a Veszprémben tud helyt állni hanem egy válogatott mérkőzésen is.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések